filme mai bune ca 50 Shades of Grey

50 Shades of Grey este fara-indoiala un film sexy, dar nu este singura pelicula erotica ce exploreaza fanteziile sexuale mai… deosebite. Practicile BDSM si alte scene fierbinti de sex se gasesc si-n alte filme care sunt cu siguranta mult peste 50 Shades of Grey, atat din punctul de vedere al actorilor, cat si din punctul de vedere al scenariului.

Asa ca daca filmele romantice te cam fac sa adormi si esti interesata de ceva inedit, dar totusi bun, iata cateva dintre recomandarile descoperite de noi pe popsugar.com!

Filme erotice care au avut mult mai multe critici pozitive la vremea lor ca 50 Shades of Grey

Eyes Wide Shut

Povestea intunecata din thriller-ul erotic al lui Stanley Kubrick il urmareste pe un doctor foarte bogat intr-o noaptea unica, de aventuri nebanuite. Toate lucrurile iau o turnura neprevazuta, dupa ce acesta descopera ca sotia nu este atat de ingenua pe cat isi imagina. La un moment dat el ajunge chiar si-n mijlocul unei orgii mascate organizata de o societate secreta.

9 ½ Weeks

9 saptamani si jumatate, titlul filmului da si durata relatiei fierbinti dintre personajele intrepretate de Mickey Rourke si Kim Basinger, din aceasta pelicula-cult. Filmul prezinta o poveste de dragoste scaldata in multe scene erotice despre un barbat care lucreaza pe Wall Street si care seduce o nevinovata comercianta de arta. Lucrurile capata o tenta sadica la un moment dat, dar care este totodata si foarte sexy.

Secretary

Motto-ul businessman-ului E. Edward Grey (da, un alt bogatas pasionat de BDSM pe nume Grey) este “daca putem experimenta pe deplin durerea, atunci putem trai o viata mai implinita.” El incepe o relatie amoroasa cu secretara sa interpretata de Maggie Gyllenhaal si-i arata o latura neasteptata a sexului. Fanii 50 Shades of Grey nu vor fi dezamagiti de aceasta poveste.

The Piano Teacher

O profesoara de pian care-si reprima dorintele sexuale da iluzia de normalitate si chiar rigiditate din exterior, dar dedesubtul acestei masti, ea ascunde fantezii sexuale sadomasochiste si voyeuristice pe care ajunge sa si le traiasca sub forma unei legaturi cu un student in varsta de 17 ani.

Belle de Jour

Este o drama franceza despre o casnica frumoasa ale carei fantezii sexuale sunt implinite prin sclavie si sadomasochism. Nesatisfacuta de sotul ei, care este interesat doar de sexul cuminte, ea gaseste alte locuri si alte persoane pentru a-si satisface dorintele. Catherine Deneuve o interpreteaza magistral pe senzuala Belle de Jour.

Shame

Michael Fassbender nu s-a temut sa apara gol in acest film care prezinta viata unui barbat dependent de sex. Scenele extrem de explicite plus subiectul au facut ca filmul sa fie interzis celor sub 17 ani in America, astfel ca probabil va imaginati ca exista o multime de momente tari.

A Dangerous Method

Michael Fassbender, Viggo Mortensen, Keira Knightley si… bataia. Povestea se desfasoara in pragul primului razboi mondial si prezinta o metoda relatia tumultoasa dintre psihologul Carl Jung, Sigmund Freud si o pacienta interpretata dupa cum va puteti imagina de Keira Knightley.

Descopera si 10 filme pe care sa le vezi impreuna cu iubitul tau!

Foto: PR