biroul care e si pat

Ne petrecem o buna parte din timp la birou, iar uneori suntem atat de obositi incat cu chiu cu vai ne straduim sa nu adormim. Si da, dar ne-ar placea ca biroul nostru sa se metamorfozeze ca prin farmec intr-un pat!

Mai multe studii au aratat de-a lungul timpului ca daca tragi un pui de somn timp de 15-20 de minute e mai bine decat sa incerci din rasputeri sa fii treaz. Iar un birou inovativ care se transforma rapid intr-un pat poate fi exact solutia de care aveam nevoie ca sa punem in practica un astfel de sfat.

Cine a venit cu ideea biroului care e totodata si loc de dormit

Inventia a fost creata de arhitecta Athanasia Leivaditou de la brandul grecesc de design interior Studio NL. “Ideea de la care am pornit a fost faptul ca de multe ori incearcam sa ne <<micsoram>> vietile ca sa incapa in spatiul stramt si bine determinat al biroului nostru. Acest birou ar putea fi folosit pentru siesta sau pentru cateva ore de somn intr-o noapte cand te chinui cu un deadline.”

Biroul gandit de ea poate fi convertit cu usurinta intr-un pat, ramanand in acelasi timp si birou. Noi zicem ca e o solutie inedita si pentru cei care au biroul acasa si nu dispun de un spatiu tocmai generos. Produsul este conceput din lemn, piele si plexiglas.

Momentan este doar un prototip (ce pacat!), insa cu siguranta nu va trece mult timp pana cand un brand mare care face piese de mobilier va incepe sa-l produca in serie.

Foto: studionl.com