Pantofii Dolly si clutchul Pandora se reinventeaza

Noi idei de cadouri pentru fashionistele pretentioase din viata ta! Designerul de accesorii Charlotte Olympia reinterpreteaza intr-o directie neasteptata piesele care au facut-o deja celebra. Sursa de inspiratie? Craciunul si toate simbolurile care-l definesc. 

Charlotte Olympia isi surprinde fanele cu fiecare colectie lansata. Accesoriile stylish, cu simtul umorului, se vor mentine in tendinte sezon dupa sezon si vor reprezenta mereu o investitie buna.

Idei de cadouri tematice: colectia Charlotte Olympia invie spiritul fashion al Craciunului

Dupa colaborarea punk cu Tom Binns si colectia decorata cu semnele zodiacului, atentia noastra a fost atrasa de piesele care te invita sa patrunzi in atmosfera festiva a Sarbatorilor. Ultima colectie este dedicata Craciunului si pune accentul pe detaliile care reprezinta insasi magia acestei sarbatori: clopoteii, cadourile, crenguta de vasc si nu in ultimul rand dulciurile traditionale.

Ca de fiecare data Charlotte Olympia n-a creat modele complet noi, ci a pornit de la tiparul deja consacrat al celebrilor pantofi Dolly si al popularului clutch Pandora. Clutchurile cu omuletul din turta dulce, geanta-cadou precum si pantofii cu vasc sunt, din punctul nostru de vedere, cele mai haioase idei de cadouri de lux pentru iubitoarele modei. Si-n plus, au un design atat de atractiv incat nici macar nu mai trebuie sa le impachetezi inainte de a le aseza sub brad!

Text: Irina Cucu, Foto: charlotteolympia.com