Raspuns pentru TRUMP: 7 calitati pe care le au "femeile obraznice"

In cadrul unei dezbateri recente, Donald Trump a numit-o pe Hillary Clinton o “femeie obraznica”. Din acel moment, retelele de socializare s-au umplut cu discutii legate de “femeile obraznice” si ceea ce reprezinta ele de fapt. Ohhh, nasty women!

“Daca Hillary Clinton este definitia femeilor obraznice, atunci toate femeile ar trebui sa fie asa” – se spune intr-un text care apare pe Facebook si Instagram dupa declaratia lui Donald Trump.

Daca vorbim de “femeile obraznice” si despre ceea ce reprezinta si fac ele, putem spune ca foarte multe femei au numeroase lucruri in comun.

7 calitati pe care le au “femeile obraznice”

1. Lupta pentru cauze sociale

“Femeile obraznice” lupta pentru diferite cauze, cum ar fi drepturile femeilor, drepturile animalelor sau accesul la educatie si sanatate. Orice “femeie obraznica” este pasionata de ceva si are un anumit tel in viata. Ele sunt femei puternice si vor lupta pana la capat pentru idealurile lor, indiferent ca vor sa fie la conducerea unei scoli sau vor sa candideze pentru presedintie.

2. Au opinii puternice

“Femeile obraznice” nu permit altor persoane sa le spuna ce sa faca, ele au opinii puternice, analizeaza obiectiv orice situatie sau problema si isi formuleaza singure parerile. Femeile puternice si independente nu urmeaza multimea, ci isi formeaza propriile opinii si lupta pentru idealurile lor.

3. Sunt perseverente

Perseverenta este un alt lucru pe care il au in comun “femeile obraznice”. Femeile puternice nu renunta dupa o infrangere si nu cedeaza in fata greutatilor. Ele continua sa lupte pentru idealurile lor si isi apara drepturile. Nu isi fac griji si nu renunta usor, ele sunt dispuse sa depaseasca orice obstacol.

4. Au obiective bine definite

“Femeile obraznice” au obiective bine definite in viata, indiferent ca isi propun sa faca mai mult sport, sa aiba o alimentatie sanatoasa, sa citeasca mai mult sau sa candideze pentru o functie importanta. Ele au obiective bine definite si nimic nu poate sta in calea lor.

5. Sunt invidiate de alte persoane

“Femeile obraznice” vor fi intotdeauna invidiate de alte persoane si isi vor crea noi inamici la fiecare pas. Indiferent ce aleg sa faca, femeile puternice si independente vor intalni obstacole si se vor lovi de persoane care vor fi impotriva lor, insa ele nu se vor lasa puse la pamant de nimeni.

6. Sunt increzatoare in fortele proprii

Hillary Clinton a fost atacata de multe ori in foarte multe feluri, de la politica pe care o promoveaza pana la greselile vestimentare sau zambetul pe care il afiseaza. Si, cu toate acestea, nu s-a lasat doborata de nimeni. Femeile puternice nu renunta in fata amenintarilor si nu cedeaza in fata criticilor celor din jur. Ele sunt increzatoare in fortele proprii si nu renunta in fata obstacolelor. “Femeile obraznice” nu se lasa intimidate de nimeni.

7. Au momente de indoiala

“Femeile puternice” au si momente de indoiala. Nimeni nu este perfect si sunt situatii in care ele se pot simti coplesite de multimea din jur. La un moment dat, exista posibilitatea ca ele sa isi puna intrebari si sa aiba momente de slabiciune. Toata lumea are astfel de momente, insa femeile puternice si independente nu se opresc aici. Ele nu se considera vinovate pentru un moment de slabiciune si nu renunta la idealurile lor.

Daca ti-a placut articolul cu 7 calitati pe care le au “femeile obraznice”, iata si un articol cu declaratiile controversate ale lui Donald Trump la adresa femeilor!

Foto: Guliver