cum sa ai succes in mediul online

Te intrebi cum de a reusit sa se evidentieze Ana Morodan si sa fie apreciata de foarte multi oameni de la noi din tara, dar si de peste hotare? Poti afla cum sa ai succes in mediul online in cadrul primului curs intensiv de constructie de marci in online, la GIN – Morodan Digital Influencers Academy.

Evenimentul va avea loc intre 25 octombrie si 4 noiembrie, la AnnArt Gallery, in Bucuresti. Primul modul intensiv sustinut de Morodan Digital Influencers Academy cuprinde sase cursuri cu tematici diferite, cu ajutorul carora vei invata cum sa ai succes in mediul online.

„GIN – i-am zis Academy, ca stiti ca sunt megalomana – este o scoala de reality-check pentru toti cei care vor sa invete sau vor sa mai afle ceva in plus despre cum sa faca marci digitale – produse, servicii, oameni; este ceea ce mi-as fi dorit sa fie pe piata atunci cand m-am apucat eu de blogging si am venit la Bucuresti cu bani care-mi ajungeau doar pentru o sticla de gin.

Am pus pe hartie si am incercat sa transform ce stiu in metoda, impreuna cu toti profesorii-afiliati care sunt invitati la fiecare curs de la GIN. Vreau sa dau organizat toate informatiile pe care zic ca trebuie sa le stie cei care sunt la inceput de drum (…)“, spune Morodan.

Cum sa ai succes in mediul online: afla mai multe despre primul curs intensiv de constructie de marci in online sustinut de Ana Morodan si alti specialisti in domeniu

In cadrul fiecarui curs, Ana Morodan are invitati oameni din piata relevanti pentru industria „influencers 3.0“, membri ai echipei ei si specialisti din diferite domenii, care iti vor arata cum sa ai succes in mediul online. Primul modul de cursuri intensive GIN se adreseaza celor care isi doresc sa construiasca si sa gestioneze o marca personala in online, celor care lucreaza la un digital start-up sau celor care vor sa descopere cum poti sa devii un digital influencer de succes.

„Cel mai mult m-am straduit sa fac acest curs sa fie unul foarte practic, cu «dat din casa» cat am putut de mult despre cifrele, planurile clare si metodele prin care poti sa ajungi la obiectivele pe care ti le-ai propus. Profesorii afiliati sunt alaturi de mine ca sa dea si mai multe informatii si retete clare, practice, fiecare in zona lui de expertiza”, a explicat Ana.

Daca vrei sa inveti cum sa ai succes in mediul online si sa descoperi mai multe informatii despre eveniment, dar si despre programa completa a cursurilor, intra pe site-ul www.morodan-academy.ro.

Citeste si: Bloguri personale de succes: cum iti cresti popularitatea online

Foto: PR