Diversele citate motivationale se muta din carti, filme si de pe tumblr-uri direct in casa ta. Obiectele decorate cu mesaje inspirationale au o influenta benefica asupra starii tale de spirit!

citate motivationale asternuturi de pat
Daca vrei sa iti incepi fiecare zi a saptamanii cu zambetul pe buze, atunci iti recomandam sa iti umpli camera cu citate motivationale. Un asternut de pat amuzant asigura un start perfect!

Citate motivationale care iti fac ziua mai frumoasa

Desi suntem de acord ca o imagine poate face mai mult decat o mie de cuvinte, credem ca anumite citate motivationale iti pot oferi o doza instant de optimism. E usor sa te inconjori de ele. Mai ales cand le gasesti ca obiecte decorative. Pe asternuturi, pe afise artsy si, de ce nu, chiar si pe perdele de dus.

Pentru fiecare camera exista indemnuri revigorante, pozitive, care te umplu de energie. Si care iti amintesc lucruri importante ce tinzi sa le ignori. Poate nu vei ajunge sa schimbi lumea datorita lor, insa cu siguranta te vei simti mai motivata sa incerci s-o faci. In plus, aceste citate motivationale se numara si printre cele mai cool obiecte decorative ale momentului.

Asternuturi de pat denydesigns. com, 129 dolari