decoratiuni interioare din materiale reciclabile

In loc sa le arunci le poti transforma in decoratiuni interioare din materiale reciclabile extrem de creative. Orice poate fi folosit de la sticle de vin la tacamuri care ti se par prea invechite pentru a le folosi la masa.

Traim intr-o perioada in care producem enorm de mult gunoi. Aruncam zilnic sticle de plastic, ambalaje in care am cumparat mancare si tot felul de alte obiecte pe care le-am putea valorifica, pe care le-am putea transforma in decoratiuni interioare din materiale reciclabile.

rafturi cu curele de piele

Trebuie doar sa ne gandim un pic mai mult, sa nu mai luam decizii pripite, sa incercam sa fim ceva mai responsabile cu mediul inconjurator. Plus ca daca facem asta putem obtine obiecte noi si utile, care ne vor aminti ori de cate ori trecem pe langa ele prin casa ca au fost create chiar de noi.

masa de cafea cu picioare din sticle de vin

Asa ca indemnul nostru de azi e urmatorul: recicleaza si reutilizeaza! Ideile creative transforma obiectele banale, de care nu mai ai nevoie in decoratiuni interioare din materiale reciclabile care dau un plus de originalitate casei tale. Daca te numeri printre entuziastii Do It Yourself atunci iti aratam cum poti sa gasesti modalitati inteligente si inedite prin care poti transforma un produs vechi, rupt sau inutil intr-unul nou, functional si neasteptat.

Cele mai creative decoratiuni interioare din materiale reciclabile

Am descoperit o multime de idei creative care te incurajeaza sa dai frau liber imaginatiei si sa gasesti roluri noi pentru obiecte vechi, sa transformi piesele aparent neinteresante din casa in decoratiuni interioare din materiale reciclabile cu un aspect unic. Lucrarile impresionante ale celor care au facut deja asta, te pot inspira si pe tine. Ele sunt dovada vie ca posibilitatile sunt nelimitate. Arunca o privire peste variantele colectionate de noi si apoi cauta in jurul tau obiecte pe care le poti transforma in ceva diferit si neasteptat.

lumanare in ceasca de ceai

Ideile creative care propun reciclarea si reutilizarea reprezinta oportunitati prin care-ti poti pune in valoare stilul personal, ca un fel de semnatura in propriul apartament. Casa ta un va mai fi un spatiu impersonal de locuit, ci va capata mai multa personalitate. Plus ca vei avea sansa sa folosesti obiecte dragi, pe care nu vrei sa le arunci, dar care nici nu-si mai aveau neaparat rostul in apartament. Le oferi un aspect proaspat si implicit o noua viata. Creand decoratiuni interioare din materiale reciclabile poti economisi chiar si bani pentru ca-n loc sa-ti cumperi ceva nou si sa arunci ceva vechi, folosesti ceva ce ai deja.

geamantan pe post de masuta de cafea

Citeste si: “Obiecte decorative: idei noi pentru lucrurile vechi din casa ta”!

Foto: homeestetiques.net, trendhunter.com, theverybesttop10.files.wordpress.com, thehappymango.files.wordpress.com, Guliver, 1001teafacts.com