proiect caritabil invisible us

500 de zile, 6 continente si zeci de tari: acesta este doar unul dintre obiectivele proiectului caritabil Invisible Us care-si propune si sa schimbe viitorul unor copii defavorizati!

Ioana Budeanu (jurnalist de calatorii) si Vlad Semen (fotograf de calatorii) au creat impreuna un proiect caritabil unic in lume, denumit Invisible Us.

El consta intr-o calatorie pe 6 continente pe care cei doi o intreprind cu mai multe scopuri. Pe de o parte ea va ajuta la indeplinirea viselor a peste 100 de copii si la construirea unei scoli, iar pe de alta parte cei doi vor face reportaje foto despre viața localnicilor globului. Prin această campanie, Ioana si Vlad isi propun sa schimbe mentalitati invechite, sa repuna Romania pe harta lumii si sa ajute copiii si tinerii sa aiba parte de educatia pe care o merita.

Proiectul Invisible Us a debutat pe 17 mai, cu seria #InvisibleRomania care cuprinde 25 de reportaje despre Romania publicate in The Huffington Post, 5 reportaje in Adevarul si peste 30 de articole si povesti inedite pe blogul Luxury Adventure. Daca vrei sa urmaresti indeaproape desfasurarea intregului proiect caritabil poti cauta pe Facebook si pe Instagram posturile cu hashtagul #InvisibleRomania.

Pe site-ul oficial invisibleus.com gasesti si o casuta unde poti face o donatie pentru a sprijini calatoria, dar si indeplinirea obiectivelor stabilite de Ioana si Vlad. 10% din suma stransa va fi donata Asociatiei OvidiuRo si o alta parte din ea folosita pentru a ajuta sa mearga la scoala copiii din cadrul Pencils of Promise.

Citeste si “O seara perfecta incepe cu un concert relaxant si alte surprize”!

Foto: invisibleus.com