Marca de cidru nr 1 in lume s-a lansat si la noi in tara in cadrul unui eveniment desfasurat la Muzeul National de Arta Contemporana. Vedetele din Romania au descoperit conceptul Strongbow - “Urban by Nature” pe muzica celor de la Les Elephants Bizzares. Iata fotografiile de la acest party super cool!

vedetele din romania

Andreea Raicu

Strongbow este o bautura unisex, usor acidulata, cu un gust proaspat si racoritor, ce aduce consumatorilor romani o propunere cu totul noua: conceptul Urban by Nature.

Pentru producerea sa, se alege un mix special de mere pentru a obtine o reteta echilibrata de cidru. Dupa recoltarea celor mai coapte mere, acestea sunt spalate, zdrobite, iar pulpa se preseaza pentru a extrage sucul pur, care ulterior este mixat cu drojdie si astfel incepe procesul de fermentare. Deci este perfecta pentru cei care au un mod de viata sanatos!

Asa cum spune si ADN-ul brandului, consumatorii Strongbow traiesc intr-un mod naturalsi apreciază experientele autentice si momentele petrecute alaturi de prieteni. Le place sa isi petreaca timpul in aer liber, insa iubesc in egala masura si orasul – adica exact ce inseamna sa fii urban by nature.

Foto: Cristian Duminecioiu.