care sunt acele filme pe care sa le vezi cu cea mai buna prietena?

Cateodata, e bine sa lasi barbatii deoparte si sa petreci o seara distractiva cu… fetele. Noi iti propunem cateva filme pe care sa le vezi cu cea mai buna prietena, in acea seara speciala pe care o petreceti impreuna. Sunt despre prietenia dintre femei, sunt amuzante si o sa va aduca aminte de multe lucruri din relatia voastra. 

5 filme pe care sa le vezi cu cea mai buna prietena

1. Bridget Jones Diary 1 si 2

Nu, nu sunt despre o femeie cu o silueta perfecta, nici cu o cariera perfecta, nici cu o viata perfecta. Cele doua filme sunt despre o femeie care lucreaza cu ce are pentru a fi fericita si a gasi dragostea. In curand, apare si Bridget Jones 3, tot cu Renee Zellwegger in rolul titular!

2. Magic Mike 1 si 2

Personajul principal este un stripper foarte sexy, interpretat de Channing Tatum! Ce v-ati putea dori mai mult? In plus, distributia e completata de simpatici precum Joe Manganiello, Matthew McConaughey, Matt Bomer si Alex Rodriguez!

3. Mean Girls

FIlmul scris de Tina Fey, cu Lindsay Lohan si Rachel McAdams, este o comedie foarte amuzanta, dar si o pledoarie pentru solidaritatea intre femei. Te indeamna sa nu le mai judeci pe celelalte fete din jurul tau, pentru ca toate conflictele sunt, in mare parte, artificiale.

4. The Devil Wears Prada

Meryl Streep, Anne Hathaway si lumea plina de frumusete, dar nemiloasa, a modei. Ce altceva ti-ai putea dori mai mult? In plus, Meryl Streep a fost nomianlizata la Oscar pentru rol.

5. Clueless

Filmul cu Alicia Silverstone este un clasic si pe buna dreptate. Aventurile unor fete de bani gata din Beverly Hills sunt amuzante, pline de culoare si relevante chiar si acum, la 20 de ani dupa ce a aparut filmul in cinematografe.

Daca ti s-a parut folositor acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter, pentru a gasi si mai multe informatii utile!

Foto: outnow.ch

Daca le-ai vazut pe acestea sau vrei mai multe, iata si 7 filme despre prietenia dintre femei