Zootopia, in topul cu filmele lunii martie

A trecut sezonul Oscarurilor, ceea ce inseamna ca nu mai avem atat de multe premiere in cinematografe, dupa niste perioade intense de promovare de film! Ramanem cu cateva lungmetraje noi. Putine, dar bune! Iata care sunt filmele lunii martie!

Top 5 filmele lunii martie

A Bigger Splash: Pasiuni periculoase – 4 martie

Tilda Swinton, Ralph Fiennes, Matthias Schoenaerts si Dakota Johnson reprezinta un “patrat amoros” complicat in aceasta drama cu parfum european. Actorii sunt fabulosi, partea de fashion e… to die for,  ramane doar sa mergi sa vezi filmul, care iti va face pofta de o vacanta.

Zootopia – 4 martie

O animatie simpatica de la Disney, Zootopia este o poveste animata cu si despre animale, dar care te va face sa te gandesti mai mult la oamenii din jur! Printre vedetele care isi imprumuta vocile personajelor ii vei recunoaste cu siguranta pe Shakira, Kristen Bell si Idris Elba!

The Divergent Series: Allegiant – 11 martie

Aventurile lui Tris ajung cu un pas mai aproape de final in acest al treilea lungmetraj din seria Divergent, adaptare dupa cartile scrise de Veronica Roth. Allegiant este bazat pe prima jumatate a ultimei carti. Urmatorul si ultimul film din serie va avea premiera anul viitor!

Kung Fu Panda 3 – 18 martie

Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan si Lucy Liu isi imprumuta din nou vocile indragitelor personaje Po, Tigress, Shifu si Monkey. Ursul panda ajuns maestru kung fu are parte de noi provocari!

Batman v Superman: Dawn of Justice – 25 martie

Henry Cavill si Ben Affleck se confrunta in aceasta productie, care pare a fi, momentan, cea mai asteptata a anului. Vrei sa afli cine ar castiga intr-o lupta intre Batman si Superman? Sau ce legatura are Wonder Woman (Gal Gadot) cu toata tarasenia?  Mai ai putin de asteptat!

Daca ti s-a parut folositor acest articol, da like paginii noastre de Facebook, pentru a descoperi si altele asemanatoare!

Foto: outnow.ch

Daca nu ai apucat sa vezi filmele lunii februarie, inca le mai poti gasi in cinematografe!