vacanta la Mediterana

Albumele Assouline surprind spiritul unor destinatii exclusiviste in imagini cu celebritati aflate in vacanta de vis. Descopera Capri si Saint Tropez dintr-o noua perspectiva!

Albumele din seria In the spirit of de la Assouline, te duc pe urmele celebritatilor in locurile unde acestea si-au petrecut vacanta de vis.

Aerul retro-glam al statiunilor Saint Tropez si Capri nu putea fi surprins mai bine decat in seria de imagini cu artisti si personaje din lumea modei.

Vacanta de vis in Saint Tropez

De-a lungul timpului, nume sonore precum Brigitte Bardot, Uma Thurman si George Clooney au ales ca destinatie pentru vacanta de vis celebra statiune Saint Tropez situata pe Riviera Franceza. In sezon, plajele insorite sunt pline de sezlonguri si turisti ce se bucura de vacanta, savurand intr-un pur stil frantuzesc bauturi fine.

In the spirit of St. Tropez este o invitatie in lumea fascinanta a anilor `50 cand statiunea era invadata de catre cei mai in voga artisti si de numele marcante din industria modei. Albumul cuprinde o serie de fotografii ce nu au mai fost publicate pana acum, care surprind spiritul locului si cateva dintre personalitatile intalnite aici.

Descopera cea mai sic insula europeana dintr-o perspectiva unica

Fata nevazuta a insulei Capri

Capri este, poate, cea mai sic insula europeana. S-a numarat inca de la finalul anilor 1800 printre locurile preferate ale marilor scriitori, iar in timpurile moderne este oaza pe care se retrag celebritati din industria muzicii, filmului si modei.

Cunoscuta pentru ca aici erau purtati celebrii pantaloni capri si pentru digestivul local limoncello, insula te imbie sa-i descoperi esenta la pas. Pe acolo au trecut nume celebre, de la Claude Debussy si Pablo Neruda la Beyonce, Heidi Klum si Leonardo DiCaprio.

Albumul In the spirit of Capri te indeamna sa descoperi atmosfera locului si cateva dintre micile secrete ale insulei.

In cazul in care vrei sa-ti faci planuri din timp pentru urmatoarea vacanta de vis, cele doua carti reprezinta o sursa de inspiratie si isi pot gasi locul printre cartile pentru masuta de cafea. Albumele pot fi achizitionate impreuna, de pe site-ul net-a-porter.com la pretul de 84 euro.

Foto: net-a-porter.com