filme despre calatorii insula pirat

Nu stii pe unde sa mai mergi in concediu? Te-ai saturat de Grecia? Poti gasi o doza de inspiratie de vacanta in cateva filme de calatorii de la Hollywood care te pun fata in fata cu destinatii exotice si pline de frumusete.

De la apropiata Toscana, la mai indepartata Noua Zeelanda, aceste filme despre calatorii te poarta pe taramuri magice si te indeamna la experiente noi. Time.com a realizat o lista cu asemenea lungmetraje. Iti uram vizionare placuta!

10 filme despre calatorii magice

Filme despre calatorii – 1. Under the Tuscan Sun. Productia spune povestea unei scriitoare divortate care cumpara o vila in zona Toscana din Italia. Acolo reuseste sa se regaseasca si sa aiba parte de o noua dragoste. Lungmetrajul a fost filmat in Florenta, Arezzo si Siena, dar si in Roma si Positano.

2. The Motorcycle Diaries. Odata ce vei fi expusa la peisajele superbe din America de Sud, te vei simti cu siguranta tentata sa vizitezi zona. Filmul despre tineretea lui Che Guevara a fost filmat in Peru, Argentina, Chile, Columbia, Venezuela si Cuba.

Filme despre calatorii – 3. Into the Wild. Este o adaptare dupa povestea reala a unui student care vrea sa locuiasca departe de civilizatie. Desi metropolele americane sunt populare pentru turisti, productia iti prezinta si farmecul unor state precum Alaska, Nevada si Oregon.

4. Lord of the Rings. Inainte ca peisajele din filme sa fie generate pe un monitor de calculator, regizorul Peter Jackson a facut cea mai buna reclama posibila statului Noua Zeelanda. Imaginile din Lord of the Rings te vor face sa iti doresti sa mergi in cealalta parte a lumii.

Filme despre calatorii – 5. Pirates of the Caribbean. Aventurile capitanului Jack Sparrow, interpretat de Johnny Depp, nu ar avea acelasi farmec fara locatiile spectaculoase. Printre acestea se numara Republica Dominicana si insulele St. Vincent si Grenadines.

filme despre calatorii
Incearca niste filme despre calatorii! Johnny Depp in rolul capitanului Jack Sparrow in Piratii din Caraibe (foto)

6. Casino Royale. Primul film cu Daniel Craig in rolul lui James Bond te poarta in toata lumea. De la Italia la Cehia si Bahamas, nu vei stii ce destinatie sa alegi mai intai.

Filme despre calatorii – 7. Seven Years In Tibet. Brad Pitt interpreteaza rolul unui explorator care se imprieteneste cu Dalai Lama. Multe dintre scenele din film chiar au fost trase in Tibet, dar si in Argentina, Chile si Austria.

8. The Beach. Leonardo DiCaprio interpreteaza un tanar care descopera o insula izolata din Thailanda. Povestea este fictiune, dar frumusetea locurilor din Phuket, Bangkok, Krabi si Insula Phi Phi Leh este reala!

Filme despre calatorii – 9. The Endless Summer. Doi surferi cauta valul perfect in toata lumea. Ce gasesc? Plaje nespus de frumoase din Australia, Hawaii, Africa de Sud, Ghana, Tahiti, Nigeria si Senegal.

10. Out of Africa. Povestea de dragoste dintre o baroneasa si un vanator este fermecatoare si datorita interpretarilor lui Meryl Streep si Robert Redford. Bonusul este ca filmul te va face cu siguranta sa te indragostesti de Kenya.

Daca ai vazut aceste filme despre calatorii, iti recomandam si 5 filme de top despre femei fascinante!

Foto: outnow.ch