Gilmore Girls se intorc cu noi episoade!

Serviciul de streaming online Netflix reuneste distributia si creatorii serialului Gilmore Girls pentru cateva episoade noi! Abia asteptam sa vedem ce mai fac Lorelai si Rory Gilmore!

Gilmore Girls va avea patru episoade noi, cu durata de 90 de minute, dubla fata de episoadele clasice, potrivit Tvline.com! Negocierile cu actorii indragiti de tine, Lauren Graham (Lorelai), Alexis Bledel (Rory), Kelly Bishop (Emily Gilmore) si Scott Paterson (Luke), sunt inca in curs de desfasurare, dar cel mai probabil se vor intoarce pentru seria de durata limitata. Din pacate, Edward Herrmann, interpretul bunicului lui Rory, a incetat din viata in decembrie anul trecut.

Important este ca si creatoarea serialului, Amy Sherman-Palladino, cea care a adus la viata niste personaje atat de unice, amuzante si emotionante, se intoarce si va scrie episoadele, alaturi de sotul ei, Daniel Palladino. Ea fusese concediata de la carma serialului in ultimul sezon, din cauza unor neintelegeri cu televiziunea care il difuza.

Iar acest ultim sezon a fost plin de decizii controversate din partea scenaristilor. Mai stii cand Lorelai s-a casatorit cu tatal lui Rory, Christopher, si l-a lasat pe simpaticul Luke deoparte? Eu inca nu am trecut peste asta.

Ramane de vazut ce se va intampla in noul sezon. Serialul s-a incheiat in 2006. Acum, Rory va avea cam 31 de ani, iar Lorelai – 47!

Din seriale, dupa cum stim, putem invata multe lectii valoroase de viata. Iata ce am invatat eu de la Gilmore Girls.

Lectii invatate de la Gilmore Girls

1. Nu ai nevoie de un barbat ca sa fii fericita. Rory alege profesia in locul dragostei, atunci cand acopera ca jurnalist campania lui Obama, in loc sa ramana cu Logan.

2. Tensiunile acumulate in familie pe parcursul a decenii intregi pot fi reparate. Dupa ani de tensiune, Lorelai si mama ei, Emily, reusesc sa se inteleaga mai bine si sa se imprieteneasca.

3. Iubirea poate sa se afle chiar sub nasul tau. Sau sa te serveasca cu cafea. Dupa ani de tachinari platonice, Lorelai si Luke isi dau seama ca sunt perfecti unul pentru celalalt.

4. Un dusman sau concurent iti poate deveni cel mai bun prieten. Rory se imprieteneste cu rivala ei din liceu, Paris, si ajung sa mearga si la colegiu impreuna.

5. Bautul de multa cafea te face sa vorbesti foarte repede. Altfel cum putem explica replicile spuse pe nerasuflate de Rory si Lorelai? Si cum pot explica eu cat de repede vorbesc uneori?

Gilmore Girls nu este singurul serial care revine! In curand vom vedea noi episoade din Dosarele X, dupa 13 ani!