După o trilogie de clipuri cu precocea Maddie Ziegler, Sia si-a ales un nou star pentru cel mai recent videoclip al sau: Heidi Klum. Si, sincera sa fiu, eu una nu m-as fi gandit la aceasta varianta.

Noul videoclip al piesei Fire Meet Gasoline prezinta o poveste de dragoste intre Heidi Klum si un actor indragit din serialul Game of Thrones Pedro Pascal.

Cei doi impartasesc cateva momente de intimitate in natura si-n pat, iar Heidi  apare purtand lenjerie din propria ei colectie (etichetele pieselor sunt lasate la vedere). Si din acest motiv clipul are o tenta extrem de comerciala.

Piesa are aceeasi energie sfasietoare si feroce ca si melodiile anterioare

“Sia este una dintre acei artisti incredibili care pune atat de multa pasiune in munca ei, iar eu sunt incantata sa fac parte din proiectul ei pentru piesa <<Fire Meet Gasoline>>”, a spus Heidi Klum. “Iubesc colaborarile importante si mai ales ca mi s-a dat sansa sa port pe set lenjerie din colectia Heidi Klum Intimates”. Dupa cum se poate observa nu doar numele artistei a atras-o pe modelul german in acest proiect.

Piesa are aceeasi energie sfasietoare si feroce pe care am simtit-o si-n celelalte piese de pe albumul 1000 Forms of Fear, dar spre deosebire de clipurile anterioare acesta nu se remarca prin nimic special. Prezenta vedetelor poate avea uneori si un efect benefic (daca ne gandim de exemplu la aparitia lui Shia LaBeouf in Elastic Heart), dar Klum transforma o piesa penetranta intr-o reclama draguta (si atat) de moda.