Iti dam un motiv suficient de bun ca sa-ti mai pastrezi niste bani de rezerva pana la salariu: targul Kilipirim. Se desfasoara in perioada 28 octombrie – 1 noiembrie la Unirea Shopping Center din Bucuresti si vine cu oferte de nerefuzat pentru iubitorii de carte!

targul de carte cu discount kilipirim

Ce fac ori de cate ori am impresia ca am ramas fara carti pe care as vrea sa le citesc in biblioteca? Astept o noua editie de Kilipirim. Cel mai important targ de carte cu discount incepe saptamana viitoare in Bucuresti!

Saptamana viitoare, in Bucuresti debuteaza o noua editie a celui mai important targ de carte cu discount din Romania: Kilipirim. Evenimentul care s-a desfasurat in mai multe editii la Sala Dalles va avea loc de aceasta data la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Calarasi. Targul are loc in perioada 28 octombrie – 1 noiembrie, zilnic intre 10.00 si 21.30, iar intrarea la el este libera.

La targul Kilipirim gasesti si carti in limbi straine, dar si multe posibile cadouri

Kilipirim reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de lectura din Bucuresti, care-si pot cumpara carti cu reduceri substantiale de la cele mai importante edituri autohtone. Humanitas, Rao, Polirom, Cartea Romaneasca, Nemira, Trei, Herald, Aramis, Prut, Corint, All, sunt doar o parte dintre editurile care se gasesc in cadrul Kilipirim. Sunt sute de titluri la standul fiecarui expozant si reduceri substantiale de preturi, de pana la 90%.

Lansat in acest format in 2005, Kilipirim, ajuns la cea de a XX-a editie, este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cartii din capitala, nelipsit din agenda culturala a tuturor iubitorilor de carte.

Citeste si: “Tentatii la Kilipirim: ce cumperi cu 60 de lei de la un targ de carte”!

Foto: iStockphoto