proiectii nocturne la animest brasov

Daca nu-ti surade ideea de a ramane in Bucuresti, vrei sa faci o pauza de mers la mare si n-ai apucat sa-ti iei bilete la Electric Castle, te invitam la Brasov. Cea de-a doua editie de Anim’est care se desfasoara in oras promite proiectii nocturne intense!

Anul acesta, Anim’est isi prelungeste programul pana tarziu in noapte cu noi evenimente speciale si provocatoare. Cei mai curajosi spectatori se vor delecta cu proiectii nocturne, care imbina armonios animatia si muzica.

Creepy Animation Night vs. Trippy Animation Night: doua evenimente cu proiectii nocturne provocatoare

O noapte intensa si senzatii tari promite Creepy Animation Night. Cele mai stranii si mai infricosatoare animatii vor provoca, amuza si ingrozi spectatorii in noaptea zilei de vineri, 26 iunie, la Centrul Cultural Reduta, incepand cu ora 00:00. Extraterestri, fantome si eviscerari, intamplari morbide pline de umor negru, noaptea bizara a festivalului isi propune sa exploreze partea intunecata a animatiei. Filmele vor fi insotite de un live-act al trupei Semiosis. Trupa, formata din duo-ul Alexandru Seidiu si Serban Ilicevici.

Trippy Animation Night este un program extravagant de filme ciudate, malefice sau pur si simplu nepotrivite, selectionate cu grija de curatorul si colectionarul Michael Helmerhorst. Acesta a cotrobait prin cele mai murdare colturi ale arhivelor animatiei si cele mai rare colectii, scotand la lumina filme greu de vazut in alta parte.

Animatiile din acest program onoreaza talentul creativ al lui Frank Tashlin, Bruce Bickford, David Lynch, Bruce Conner, Arch Oboler, Tex Avery, Sam Raimi, Ralph Bakshi, Robert Taylor, Hitoshi Matsumoto si al multor altor animatori si regizori fara limite. Cei mai deschisi spectatori vor avea parte de un nou eveniment, greu de digerat, dar la fel de greu de uitat sambata, 27 iunie, la Centrul Cultural Reduta, de la ora 23:30.

Pretul unui bilet la Creepy Animation Night este 15 lei.

Pretul unui bilet la Trippy Animation Night este 10 lei.

Foto: PR