Personajele din serialul de comedie Transparent

Te amuza, dar in acelasi timp te si emotioneaza. Transparent e un serial de comedie 2 in 1 de care te vei indragosti de la primul episod. Pentru ca e o comedie altfel, ce te va ajuta sa-i intelegi mai bine pe cei dragi, cu toate slabiciunile si defectele lor.

Putine seriale reusesc sa ma seduca din prima, iar Transparent este unul dintre ele. Daca nu l-ai urmarit, incepand de sambata, ai 24 de ore la dispozitie sa vezi toate episoadele gratis!

In cinstea succesului de la Globurile de aur (unde serialul a facut valva cu 2 premii importante), Amazon a decis sa lase la liber timp de 24 de ore toate episoadele disponibile din Transparent. Le poti vedea pe aplicatia Amazon Instant Video sau pe Amazon.com/Transparent.

Ce-l face atat de special si cum de a reusit sa convinga de la primul sezon ca merita sa fie pe podium, iti spun imediat.

Scenariul se invarte in jurul unei familii in care copiii au ajuns la maturitate. Fiecare personaj are o poveste complicata si multe trairi interioare care se dezvaluie treptat, pe parcursul fiecarui episod. In centrul tuturor este tatal, jucat magistral de Jeffrey Tambor (eu l-am admirat inca din Arrested Development). Divortat, singur si incercand sa se recreeze, Tambor interpreteaza rolul unui personaj extrem de uman si de amuzant, dar totodata grav si adanc.

Un serial de comedie cu o familie neortodoxa si un tata transsexual

Rolul lui Jeffrey Tambor a fost premiat cu un Glob de Aur

Desi Transparent este prezentat pe toate site-urile de profil ca un serial de comedie, umorul este adesea pus in plan secund de conversatii inteligente si de problemele personajelor care sunt departe de a fi superficiale. In timp ce majoritatea serialelor apartinand acestui gen se feresc de subiecte controversate si nu intra prea adanc in interiorul personajelor, Transparent face exact opusul. Rezultatul? Un serial de comedie cu un aer proaspat care te va face sa iei in considerare si aspecte ale vietii pe care le-ai neglijat pana acum si sa privesti cu mai multa blandete anumite ciudatenii ale celor dragi.

Intr-o perioada in care toata lumea vorbeste despre egalitatea drepturilor si acceptare, Transparent face un pas important in aceasta directie dand o lectie de umanitate fara sa aiba un ton greu de inteles sau moralizator. Ideile lui sunt ascunse sub mici intamplari aparent obisnuite ale unor oameni mai putin obisnuiti. La sfarsitul fiecarui episod te vei simti mai relaxata si mai intelegatoare cu cei dragi.

Foto: cinemagia.ro