Instagram lanseaza how-to Stories, o sectiune dedicata continutului video

Instagram lanseaza how-to Stories, o sectiune in care cei care navigheaza pe aceasta retea de socializare pot sa posteze poze sau videoclipuri care expira dupa 24 de ore. Momentan, noul serviciu how-to este dedicat ilustratorilor de moda, scrie bustle.com. 

Prin aceasta sectiune, Instagram isi propune sa isi faca loc in lumea tutorialelor video, iar hashtag-ul folosit va fi #FashionIllustrated. Utilizatorii pot adauga descrieri, text, emoji si pot contoriza cine a vizualizat ceea ce au postat.

Instagram lanseaza how-to Stories

Pentru a promova aceasta sectiune, numita how-to Stories, Instagram prezinta povestea lui Kim Jaesuk, un regizor ilustrator de arta si moda, care locuieste in Sydney si Seul. El este, de asemenea, omul din spatele unui brand de haine si de accesorii pentru femei – Susu. Schitele pentru gentile create de el au atras atentia celor mai mari companii din industria modei de lux.

Companii precum Bloomingdale si Dolce&Gabbana au inceput sa colaboreze cu Kim, pentru a ilustra produsele lor cu ajutorul faimoaselor “fete Susu”, ilustratii care au atras atentia multor producatori si care incep sa devina tot mai populare pe Instagram.

Pe Instagram vei putea sa descoperi artisti din intreaga lume, care folosesc metode inovatoare pentru a-si promova produsele. Dupa cum se prezinta pana acum, videoclipurile vor fi scurte si de impact.

Kim s-a folosit de multe elemente pentru a crea aceste tutoriale de moda, cum ar fi hartie colorata, creioane speciale, farduri sau rujuri. Creativitatea lui Kim atunci cand vine vorba de creatii de moda nu cunoaste limite, iar filmuletele postate de el au facut inconjurul lumii.

Daca vrei sa vezi mai multe tutoriale create de Kim Jaesuk, urmareste pagina lui de Instagram sau hashtag-ul folosit pentru aceasta sectiune.

Iata si un articol cu conturi de Instagram care te inspira!

Foto: Instagram