Protectia tenului cu Dior One Essential City Defense SPF 50

Brandurile de cosmetice lanseaza noi formule de ingrijire special concepute pentru protectia tenului fata de mediul poluat in care traim. Dior ne propune un ecran protector cu beneficii multiple: One Essential City Defense.

Un scut pentru protectia tenului? Da! Dior One Essential City Defense are o textura transparenta, foarte lejera, dar o actiune intensa ce mentine nestirbita protectia tenului!

Dior One Essential City Defense SPF 50 PA++++ este un scut urban protector impotriva toxinelor, a poluarii la care ne supunem zilnic si a razelor UV, atat de daunatoare.

Practic, Dior ne propune un ecran inteligent pentru protectia tenului, cu beneficii multiple, ce se aplica dupa crema de fata (ca pas 2): One Essential City Defense.

Protectia tenului, in viziunea Dior:

Timp de opt ore, acest produs ofera o tripla actiune antipoluare: anti-adeziune, anti-oxidare si anti-penetrare. In plus, protectia ridicata si avansata impotriva razelor UV (detine filtre UVA & UVB), ajuta tenul sa arate mai sanatos, mai luminos si mai bine ingrijit.

Brandurile de cosmetice lanseaza noi formule de ingrijire special concepute pentru protectia tenului fata de mediul poluat in care traim. Dior ne propune un  ecran protector cu beneficii multiple.

In concluzie, formula Dior blocheaza generarea toxinelor, protejeaza pielea de efectele produse de expunerea la soare si previne asfixierea celulelor pielii.

Are o textura lejera, invizibila pe piele, si se aplica imediat dupa crema de fata.

One Essential City Defense SPF 50 PA++++, Dior, 258 Ron;