Capture Totale, un serum pentru fata care promite o revolutie beauty, inovatie stiintifica si o senzorialitate extravaganta. Fiecare strop din aceasta formula pretioasa de ingrijire rasfata pielea cu ingrediente rare. O reteta avansata si un serum de fata creat dupa cele mai noi cercetari ale Laboratoarelor Dior.

Un serum pentru fata din ingrediente rare si pretioase, creat de laboratoarele Dior: Capture Totale

Serum pentru fata pretios

Iti spunem de ce am facut o obsesie pentru cel mai nou serum de fata, de la Dior! In primul rand, acest serum pentru fata are o formula anti-age care ofera un efect de revolumetrie. Nu este lifting, ci are o actiune generala de reconturare  faciala, lucru care intinereste aspectul fetei.

Apoi,  textura acestui serum pentru fata te cereste de la primul contact cu pielea. Este o placere sa aplici acest serum pentru fata! Este un produs care merita încercat, cand vrei sa investesti in ingrijirea avansata a tenului!

Formula. Un serum de fata asteptat de noi, beauty editorii, Capture Totale completeaza gama antirid de la Dior. Extractul de Longoza, folosit in concentratie mare, actioneaza asupra celulelor pielii, coordonandu-le, redefinind astfel conturul fetei. Este un produs de ingrijire pentru tenul matur.