Capture Totale, un serum pentru fata care promite o revolutie beauty, inovatie stiintifica si o senzorialitate extravaganta. Fiecare strop din aceasta formula pretioasa de ingrijire rasfata pielea cu ingrediente rare. O reteta avansata si un serum de fata creat dupa cele mai noi cercetari ale Laboratoarelor Dior.

Serum pentru fata Capture Totale de la Dior
Un serum pentru fata din ingrediente rare si pretioase, creat de laboratoarele Dior: Capture Totale

Serum pentru fata pretios

Iti spunem de ce am facut o obsesie pentru cel mai nou serum de fata, de la Dior! In primul rand, acest serum pentru fata are o formula anti-age care ofera un efect de revolumetrie. Nu este lifting, ci are o actiune generala de reconturare  faciala, lucru care intinereste aspectul fetei.

Apoi,  textura acestui serum pentru fata te cereste de la primul contact cu pielea. Este o placere sa aplici acest serum pentru fata! Este un produs care merita încercat, cand vrei sa investesti in ingrijirea avansata a tenului!

Formula. Un serum de fata asteptat de noi, beauty editorii, Capture Totale completeaza gama antirid de la Dior. Extractul de Longoza, folosit in concentratie mare, actioneaza asupra celulelor pielii, coordonandu-le, redefinind astfel conturul fetei. Este un produs de ingrijire pentru tenul matur.