Pages: 1 2

Orase de care vedetele s-au indragostit iremediabil

Dintre multele destinatii pe care ajungem sa le descoperim de-a lungul vietii, pentru unele facem adevarate fixatii. Astazi va prezentam cateva dintre cele mai neasteptate destinatii favorite ale celebritatilor.

Isi permit vacante exclusiviste, in destinatii de top ale lumii, dar cu toate acestea ati fi surprinse sa descoperiti faptul ca in concedii, majoritatea celebritatilor aleg de cele mai multe ori acelasi loc unde au ajuns sa se simta ca acasa si in care gasesc de fiecare data lucruri noi cu care sa se delecteze.

Cele mai neaspteptate destinatii care pot deveni o inspiratie pentru vacanta noastra de vara

Vedetele prefera sa renunte la celebritate si sa se relaxeze alaturi de cei dragi in putinul timp pe care il au la dispozitie pentru a-si petrece vacantele. Nu este deloc usor sa te afli mereu in lumina reflectoarelor, dar in acelasi timp sa petreci timp cu familia si sa nu uiti cine esti cu adevarat. Iti prezentam 4 vedete populare care au descris pentru revista Vanity Fair felul in care calatoresc, destinatia de suflet si activitatile pe care le intreprind de indata ce ajung acolo.

Orase de care vedetele s-au indragostit iremediabil.

Bar Refaeli – Tel Aviv, Israel

Celebrul fotomodel calatoreste foarte mult, insa cand are nevoie sa-si incarce bateriile si sa se relaxeze merge de fiecare data in Tel Aviv, Israel pentru a petrece mai mult timp cu familia si prietenii. De fiecare data cand ajunge acolo locuieste in casa parintilor sai, deoarece de la 18 ani este mai mereu pe drumuri. De obicei nu vine singura, ci insotita de prieteni din intreaga lume pentru a le arata tara natala si locurile dragi in care a copilarit. Cand vine vorba de bagaje, nu reuseste niciodata sa se limiteze la strictul necesar, insa de fiecare data se asigura ca nu-i lipsesc costumele de baie. Nu se dezlipeste nici macar in vacanta de iPhone-ul sau, pe care il foloseste pentru a surprinde cat mai multe cadre pentru Twitter sau Instagram. Ca sa se mentina in forma, cand nu are la indemana o sala de sport, Bar Refaeli se plimba mult si exploreaza cat mai multe locuri. Desi este foarte atenta cu alimentatia, nu poate sta deoparte de mancarea traditionala, iar locul perfect pentru a o savura este restaurantul Zinc detinut de fratele ei. Atunci cand vrea sa se deconecteze cu o sesiune de shopping, viziteaza magazinele de designer de pe strada Dizengoff, din zona HaTachana sau cele cateva mall-uri din oras.

Pages: 1 2