Shannen Doherty

Actrita Shannen Doherty, diagnosticata cu cancer la san, a terminat chimioterapia si spune ca se simte bine. Pe toata durata tratamentului, ea a fost un exemplu de pozitivism si a incercat sa ii incurajeze pe cei care sufera de aceasta boala.

Actrita Shannen Doherty are 45 de ani si e o luptatoare. La doar o saptamana dupa ce a terminat chimioterapia, ea a participat la Gala Fundatiei pentru Sanatatea si Bunastarea Animalelor din Los Angeles. Shannen Doherty a fost insotita, la eveniment, de sotul ei, Kurt Iswarienko, si de activistul pentru drepturile animalelor Marc Ching.

Dupa lupta pe care a dus-o in ultimele luni cu cancerul la san, Shannen Doherty a fost intr-o forma buna pe covorul rosu. “Ma simt grozav. Adica ma simt bine, sunt super pozitiva, ma bucur ca sunt unde sunt acum”, a spus actrita pentru Us Weekly, potrivit Popsugar.com

Shannen Doherty, un exemplu de positivism pentru bolnavii de cancer

“Cancerul, pentru mine, a fost o binecuvantare. M-a schimbat ca persoana pentru totdeauna. Mi-a schimbat viata intr-un fel pe care nu pot sa-l explic”, a mai spus Shannen. Ea a publicat pe Instagram o fotografie de la eveniment, in care apare alaturi de sotul ei.

Tonight @animalhopeandwellness full house and with my love @kurtiswarienko #ahwfgala

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

De cand a fost diagnosticata cu cancer la san, Shannen Doherty a fost foarte deschisa in legatura cu tot ce a tinut de boala si tratament. De-a lungul timpului, ea a publicat fotografii din momentele cand si-a tuns parul, apoi purtand peruca, imagini din momentele cand se simtea rau sau era la spital. Imaginile publicate nu au fost editate, asa cum fac de obicei vedetele. Shannen a procedat astfel in speranta ca va da si altora puterea sa treaca prin momente lor grele.

In toata perioada tratamentului, mama si sotul ei au fost alaturi de Shannen Doherty.

FOTO:

Citeste si: Cancer la san. Plimbarea in mod regulat te pazeste.