Shannen Doherty

Actrita Shannen Doherty, diagnosticata cu cancer la san, a terminat chimioterapia si spune ca se simte bine. Pe toata durata tratamentului, ea a fost un exemplu de pozitivism si a incercat sa ii incurajeze pe cei care sufera de aceasta boala.

Actrita Shannen Doherty are 45 de ani si e o luptatoare. La doar o saptamana dupa ce a terminat chimioterapia, ea a participat la Gala Fundatiei pentru Sanatatea si Bunastarea Animalelor din Los Angeles. Shannen Doherty a fost insotita, la eveniment, de sotul ei, Kurt Iswarienko, si de activistul pentru drepturile animalelor Marc Ching.

Dupa lupta pe care a dus-o in ultimele luni cu cancerul la san, Shannen Doherty a fost intr-o forma buna pe covorul rosu. “Ma simt grozav. Adica ma simt bine, sunt super pozitiva, ma bucur ca sunt unde sunt acum”, a spus actrita pentru Us Weekly, potrivit Popsugar.com

Shannen Doherty, un exemplu de positivism pentru bolnavii de cancer

“Cancerul, pentru mine, a fost o binecuvantare. M-a schimbat ca persoana pentru totdeauna. Mi-a schimbat viata intr-un fel pe care nu pot sa-l explic”, a mai spus Shannen. Ea a publicat pe Instagram o fotografie de la eveniment, in care apare alaturi de sotul ei.

Tonight @animalhopeandwellness full house and with my love @kurtiswarienko #ahwfgala

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

De cand a fost diagnosticata cu cancer la san, Shannen Doherty a fost foarte deschisa in legatura cu tot ce a tinut de boala si tratament. De-a lungul timpului, ea a publicat fotografii din momentele cand si-a tuns parul, apoi purtand peruca, imagini din momentele cand se simtea rau sau era la spital. Imaginile publicate nu au fost editate, asa cum fac de obicei vedetele. Shannen a procedat astfel in speranta ca va da si altora puterea sa treaca prin momente lor grele.

Love it when I get to crash my moms girl day with her bf Patty. #girlsrule

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

In toata perioada tratamentului, mama si sotul ei au fost alaturi de Shannen Doherty.

FOTO:

Citeste si: Cancer la san. Plimbarea in mod regulat te pazeste.