Una dintre cele mai frumoase sticle ale sezonului de primavara aduce o esenta bazata pe trei feluri de trandafiri, bujor, capsuni, mosc si mure. O combinatie energica si o apa de parfum revigoranta, ca diminetile de aprilie.

Apa de parfum Valentina Pink, de la Valentino

Valentina Pink

Iti prezentam cea mai recenta lansare de la Valentino, o sticluta adorabila, continand o apa de parfum floral-fructata, plina de energie si perfecta pentru zilele solare: Valentina Pink.

Un mix surpinzator: parfumierii Daphne Bugey si Fabrice Pellegrin semneaza compozitia  acestui parfum monocrom, care deja face senzatie. Un ton pregnant de trandafiri, creat in jurul notelor de bujor si evidentiate de capsuni, mosc si mure. O compozitie imprevizibila si revigorant de proaspata! Apa de parfum Valentina Pink nu are un singur extract de trandafiri, ci se se bazeaza pe un trio vibrant de note diferite: trandafirul  de mai, tipul Centifolia si boboci de trandafir. In final, se simte o atingere balsamica de lemn de Casmeran, ambra si praline, toate desavarsind ultima creatie Valentino.

Apa de parfum, Valentina Pink, Valentino, 383 Ron;