Extracte vegetale: Yves Rocher Les Plaisirs Nature

Yves Rocher a creat doua colectii de vara pentru ingrijirea corpului, cu extracte vegetale si arome revigorante. Les Plaisirs Nature contine prospetimea aromata de lamaie-busuioc si savoarea fructata a marului, combinat cu anason.

Doua game noi pentru ingrijirea corpului ne rasfata cu extracte vegetale si arome revigorante, in doua tonuri olfactive: lamaie-busuioc si mar-anason.

Extracte vegetale: lamaie-busuioc. Yves Rocher a selectionat uleiul esential de lamaie pentru proprietatile sale efervescente si racoritoare si l-a combinat subtil cu uleiul esential de busuioc, pentru aroma revigoranta a frunzelor sale aromatice. Aceasta alianta imprima pielii prospetimea citricelor din mijlocul verii.

Extracte vegetale: mar-anason. Marul, ales pentru parfumul sau acidulat, este asociat cu uleiul esential de anason, pentru o prospetime fructata.

2 game doldora de extracte vegetale

Fiecare dintre cele doua game aromate Les Plaisirs Nature contine cate un gel de dus cremos, un gel de dus gomant si o apa parfumata pentru corp. Gelurile de dus nu au parabeni, contin aloe vera bio si extracte vegetale. Gelurile gomante au si ele o baza de curatare de origine vegetala si contin seminte din fructe 100% naturale, pentru o exfoliere prompta si delicata. Apa parfumata pentru corp este disponibila in cele doua arome revigorante, fiind imbogatita cu uleiuri esentiale pertioase pielii si avand si aceasta o baza de origine vegetala.

Gel de dus nectar Les Plaisirs Nature (Lamaie Busuioc & Mar Anason), Yves Rocher, 9 Ron/ 400 ml;

Gel de dus gomant Les Plaisirs Nature (Lamaie Busuioc & Mar Anason), Yves Rocher, 23 Ron/ 200 ml;

Apa parfumata pentru corp Les Plaisirs Nature (Lamaie Busuioc & Mar Anason), Yves Rocher, 29 Ron/ flacon spray de 100 ml;