6 semne ca te afli intr-una dintre acele relatii rare care pot dura o viata intreaga

1

Cu totii avem o speranta sau un vis ca intr-o zi ne vom gasi „alesul” si vom avea genul de relatie sanatoasa care dureaza o viata intreaga. Intalnirile si relatiile s-au schimbat semnificativ in ultimele cateva decenii.

Relatii… mereu un subiect delicat si plin de mister. Cand stii ca este potrivit pentru tine si te poti vedea alaturi de el o viata intreaga? Cum stii ca relatia voastra are viitor?

Tendintele in materie de intalniri si relatii se pot schimba, dar actiunile si comportamentele care indica o relatie sanatoasa raman relativ constante in timp.

Iata care sunt semnele care iti spun ca dragostea ta va dura

1. Prietenii lui sunt prietenii tai

Prietenii lui te includ si te primesc in grup. Partenerul tau este incantat de acest lucru si vrea ca tu sa te simti confortabil in preajma prietenilor lui.

Pentru barbati, sa te prezinte prietenilor lor este un pas urias in relatii si, de obicei, inseamna ca iau relatia in serios.

2. Radeti mult impreuna

De fapt, acest lucru nu este atat de usor pe cat pare. Unii oameni au un umor sec care nu este amuzant pentru altii, iar unii sunt pur si simplu complet lipsiti de umor.

Atunci cand amandoi va puteti face sa radeti unul pe celalalt, este un semn ca va intelegeti la un alt nivel.

Cum reactioneaza corpul unei femei cand este in relatia nepotrivita. Efectele sunt vizibile

3. Certurile sunt constructive

Acest lucru inseamna ca sunteti capabili sa va certati pe anumite subiecte, facand in acelasi timp ca discutia sa fie si productiva. Nu se intampla injurii sau manipulari.

Atunci cand exista discutii, se invata ceva din ele si se folosesc pentru a preveni pe viitor o alta cearta, in functie de subiectul abordat. Asta este, cu adevarat, o relatie matura.

4. Va puteti distra impreuna fara sa faceti absolut nimic

Nu trebuie sa iesiti intotdeauna in oras ca sa va distrati. Inseamna ceva cu totul special atunci cand poti sa stai in casa cu partenerul tau fara sa faci nimic important si sa va bucurati totusi de compania celuilalt.

Este un alt nivel de intimitate pe care il experimentezi atunci cand sunteti impreuna si nu faceti nimic „in oras”. Ajungeti sa va vedeti unul pe celalalt intr-o cu totul alta lumina.

Este un barbat superficial sau isi doreste o relatie adevarata? 5 moduri de a afla

5. Te face sa vrei sa fii o persoana mai buna

Amandoi scoateti la iveala ce e mai bun din celalalt. Te straduiesti sa fii o persoana mai buna in fiecare zi datorita lui si a lucrurilor pe care le-ai invatat alaturi de el.

El nu incearca sa scoata ce e mai rau din tine sau sa le sublinieze altora defectele si greselile tale. Va spuneti mereu cat de recunoscatori sunteti ca va aveti unul pe celalalt in viata voastra.

6. Discutati despre viitor

Vei observa daca partenerul tau vorbeste in mod constant despre tine si despre relatie doar la timpul prezent si nu include si viitorul.

Daca partenerul tau nu te implica in planurile de viitor (cum ar fi activitatile sau iesirile viitoare), probabil ca nu anticipeaza un viitor alaturi de tine.

5 obiceiuri daunatoare care indeparteaza partenerul de viata

Dar daca partenerul tau prezinta semnele revelatoare enumerate mai sus, este o persoana de pastrat care tine cu adevarat la tine si aveti potential sa ramaneti impreuna o viata intreaga.

Foto: Freepik.com