Horoscopul lunii aprilie 2023. Gemenii au sansa sa-si gaseasca sufletul pereche

1
De Denisa Toma
30 mart. 2023

Aprilie 2023 este o luna in care vom simti o energie inovatoare si revolutionara. Urmeaza un sezon al eclipselor si al planetelor retrograde, iar Pluto, astrul transformarii, va petrece prima sa luna in Varsator, dupa mai bine de 220 de ani.

Dupa ce Mercur intra in Taur, pe 3 aprilie, urmat de o luna plina in Balanta pe 6 aprilie, vom fi sub o puternica influenta venusiana in prima saptamana din luna aprilie. Aceste aspecte pun in prim-plan relatiile sentimentale.

Pe 11 aprilie Venus se muta din Taur, zodia sa de domiciliu, in semnul versatil al Gemenilor. In timpul acestui tranzit de trei saptamani vom fi inspirati sa ne schimbam stilul de viata sau sa cerem mai multa libertate in relatiile intime si cele de prietenie.

Elementul central al acestei luni este eclipsa totala de soare din Berbec, care va avea loc pe 20 aprilie. Aceasta prima eclipsa din 2023 ne ofera oportunitatea de a reflecta la intentiile pe care ni le-am stabilit pentru anul acesta si de a face ajustarile necesare, in functie de nevoile noastre curente.

Descopera horoscopul lunii aprilie pentru zodia ta:

 

Berbec

Luna plina din Balanta, de pe 6 aprilie, activeaza sectorul tau al parteneriatelor si al mariajului, si aduce la un punct culminant o chestiune legata de o relatie. Este momentul sa renunti la ceea ce nu functioneaza sau sa te dedici si mai mult unei relatii care iti aduce fericire si implinire. Dupa eclipsa de soare din zodia ta, de pe 20 aprilie, vei observa ca iei calatoria ta prin viata mult mai in serios. Pana la finalul lunii te vei simti o cu totul alta persoana. Intrarea lui Venus in Gemeni, pe 11 aprilie, te indeamna sa-ti comunici liber dorintele si nevoile, adesea apeland la simtul umorului pentru a evita tensiunile.

Taur

Una dintre cele mai importante influente pe care le vei resimti luna aceasta este intrarea lui Mercur in zodia ta pe 3 aprilie. Va ramane aici pana pe 11 iunie din cauza perioadei de retrogradare care incepe pe 21 aprilie. Misiunea ta in aceasta luna este sa incetinesti ritmul si sa acorzi atentie subconstientului tau. Pe 6 aprilie, luna plina din Balanta te va ajuta sa te concentrezi mai mult asupra sanatatii tale. Prima eclipsa solara din acest an are loc pe 20 aprilie, in zodia Berbec, iar cateva ore mai tarziu soarele intra in zodia ta. Daca descoperi ca ai mai putina rabdare sau ca esti mai spontana ca de obicei, probabil acesta este motivul. Dupa ce Mercur isi incepe miscarea retrograda in semnul tau pe 21 aprilie, este posibil sa-ti doresti mai mult timp pe care sa il petreci singura.

Zodiile predispuse sa se trezeasca intr-un adevarat triunghi amoros

Gemeni

Luna aprilie va fi una revolutionara pentru tine. Vei fi dispusa sa iti schimbi stilul de viata astfel incat sa faci mai mult din ceea ce iti doresti, chiar daca este complet diferit fata de ce asteapta ceilalti de la tine. Luna plina din Balanta de pe 6 aprilie se va afla in sectorul tau al distractiei, destinului si iubirii adevarate. Sunt sanse mari sa iti gasesti jumatatea daca esti singura.
Marte iese din zodia ta si intra in sectorul tau al banilor, securitatii si stimei de sine si te va ajuta sa privesti situatia financiara dintr-o perspectiva emotionala. In loc sa cauti cele mai practice modalitati de a-ti creste veniturile, vei fi mai inclinata sa te concentrezi asupra unor moduri creative de a obtine bani.
Venus intra in zodia ta pe 11 aprilie si iti ofera si mai mult farmec, ceea ce ii atrage pe ceilalti ca un magnet. Eclipsa de soare din Berbec, de pe 20 aprilie, te va face sa te concentrezi mai mult asupra relatiilor tale de prietenie, dar si asupra laturii tale spirituale. Alege sa iti petreci timpul cu oameni care iti ofera o stare de calm.

Rac

Marte, planeta actiunii, se va afla intreaga luna aprilie in zodia ta. Daca tot ceea ce faci luna aceasta este sa te odihnesti, sa meditezi si sa te relaxezi, atunci esti pe calea cea buna. Dar in acelasi timp Jupiter, planeta norocului, petrece ultima luna in Berbec, iar o parte din tine simte ca mai sunt lucruri nerezolvate de care trebuie sa te ocupi. Echilibrul este cheia succesului.
Luna plina din Balanta accentueaza nevoia de a te detasa emotional de unele probleme legate de casa si familie. Odata cu eclipsa de soare din Berbec, de pe 20 aprilie, cariera ta va fi in centrul atentiei. In urmatoarele sase luni sunt sanse mari sa obtii un succes profesional important.

Leu

Simti nevoia sa spui ceea ce gandesti la locul de munca la inceputul acestei luni. Intrarea lui Mercur in Taur, pe 3 aprilie, va aduce in prim-plan sectorul carierei si te va indemna sa-ti sustii mai mult punctul de vedere. Luna plina din Balanta iti aminteste ca abordarea de tipul „totul sau nimic” poate avea si efecte secundare. Este mai intelept sa urmezi o cale a diplomatiei si flexibilitatii.
Venus intra in Gemeni pe 11 aprilie si iti lumineaza sectorul prieteniei si al relatiilor sociale. Daca ai un eveniment de organizat sau un proiect de lansat, Venus in Gemeni te va ajuta sa obtii sustinerea de care ai nevoie.
Eclipsa de soare din Berbec iti da o stare de agitatie si dorinta de aventura, astfel ca e bine sa-ti mentii corpul si mintea active in aceasta perioada. Evita sa rezervi zboruri sau sa planifici operatiuni importante la sfarsitul lui aprilie din cauza faptului ca Mercur va intra in perioada de retrogradare de trei saptamani, in zodia Taur.

Fecioara

Mercur, planeta care iti guverneaza zodia, intra in Taur pe 3 aprilie si te determina sa te gandesti la noi modalitati de a-ti largi orizontul, fie printr-o calatorie, fie prin explorarea unor noi pasiuni sau subiecte care te intereseaza. Luna plina in Balanta, de pe 6 aprilie, iti va lumina sectorul banilor, al securitatii si al stimei de sine. Poti descoperi ca odata ce renunti la dorinta de a controla intotdeauna finantele, mai multe oportunitati financiare vor aparea in viata ta.
Intrarea lui Venus in Gemeni, pe 11 aprilie, scoate la suprafata latura ta sociabila si iubitoare de distractie. Odata cu eclipsa de soare din Berbec, de pe 20 aprilie, poti avea parte de o intalnire predestinata cu un posibil partener, care te vede intr-un mod cu totul diferit fata de perceptia ta. Urmatoarele sase luni pot fi un adevarat roller coaster sentimental pentru tine.

Cei mai „gentlemeni” barbati ai zodiacului. Te vor trata ca pe o printesa!

Balanta

Pe 6 aprilie are loc o luna plina in zodia ta si vei simti influentele acestui aspect astral inca de la inceputul lunii. Luna aceasta este despre celebrarea evolutiei tale.
Prezenta lui Marte in Rac timp de cinci saptamani iti va aduce o perioada in care sa reflectezi la ceea ce iti doresti cu adevarat de la cariera ta. Emotiile te vor indemna sa iei decizii pe care nu le-ai lua in mod obisnuit.
Eclipsa de soare din Berbec, de pe 20 aprilie, lumineaza sectorul tau al parteneriatelor si te indeamna sa faci schimbari radicale in plan sentimental. Mercur retrograd in Taur, care incepe pe 21 aprilie, te va ajuta sa faci fata emotiilor intense cu care vei avea de-a face la finalul lunii.

Scorpion

Pluto, planeta care iti guverneaza zodia, a intrat in zodia Varsator, ceea ce inseamna ca acum poti sa-ti manifesti visurile, alegand sa ai incredere in destin. Marte in Rac si luna plina in Balanta iti permit sa te vindeci si sa evoluezi. Capacitatea ta de a te detasa emotional va creste in aceasta perioada.
Prezenta lui Venus in Gemeni iti activeaza sectorul resurselor si te incurajeaza sa vorbesti cu un expert financiar pentru a obtine mai multa abundenta. Din punct de vedere sentimental, acest tranzit te va face sa oscilezi intre ceea ce crezi ca vrei si ceea ce ai nevoie cu adevarat.

Sagetator

Fiind un semn mutabil de foc, ai tendinta de a accepta schimbarea in loc sa fugi de ea. Prezenta lui Mercur in Taur te ajuta sa fii mai curioasa in privinta schimbarilor la nivel intern si la modul in care poti deveni mai constienta de emotiile si sentimentele tale.
Pe 11 aprilie Venus intra in Gemeni, zodia ta opusa, unde va ramane pana pe 7 mai. Este o perioada foarte buna sa iesi la cat mai multe intalniri romantice daca esti singura. De asemenea, este o oportunitate de a aduce mai multa aventura si spontaneitate in relatia ta de lunga durata. Eclipsa de soare din Berbec, de pe 20 aprilie, va aduce si mai multa noutate in viata ta sentimentala.

Capricorn

La inceputul acestei luni este posibil sa te simti putin dezorientata, dupa ce Pluto, planeta transformarii, a iesit din semnul tau si a intrat in zodia Varsator. Este un moment in care sa-ti asculti cu mai multa atentie intuitia. Pluto in Varsator va lumina sectorul tau al banilor si al securitatii. Este posibil sa descoperi acum ca banii sa nu mai au aceeasi semnificatie pentru tine.
Luna plina din Balanta, de pe 6 aprilie, iti va aduce un moment de revelatie cu privire la ceea ce vrei sa faci cu adevarat din punct de vedere profesional sau creativ. Odata cu eclipsa de soare din Berbec, de pe 20 aprilie, este posibil sa initiezi un inceput indraznet in privinta muncii tale.
Exista insa un dezavantaj: Mercur, planeta comunicarii, isi va incepe miscarea retrograda in Taur pe 21 aprilie, astfel ca orice nou proiect pe care vrei sa il lansezi luna aceasta trebuie analizat cu atentie pentru a evita erorile si neintelegerile.

Care sunt zodiile predispuse sa insele. Infidelitatea este in genele lor!

Varsator

Luna aceasta trebuie sa iti explorezi abilitatile de manifestare, in special in perioada din preajma lunii pline din Balanta, care are loc pe 6 aprilie. Multe din experientele pe care le ai in aceasta perioada iti vor aminti de expresia „cere si ti se va da”.
Prezenta lui Venus in Gemeni, incepand cu 11 aprilie, te va ajuta sa te conectezi mai usor cu cei din jur. Gasesti un grup de persoane care gandesc exact ca tine si pentru prima data te simti inteleasa si acceptata cu adevarat.
Pentru tine, aceasta luna se rezuma la dezvoltarea unei comunitati si la recunostinta pentru persoanele care au ramas alaturi de tine de-a lungul timpului.

Pesti

Luna aprilie te indeamna sa gasesti moduri eficiente de a comunica ceea ce simti si a cere ceea ce ai nevoie. Prezenta lui Mercur in Taur, incepand cu 3 aprilie, te ajuta sa fii mai clara in privinta valorilor tale. Iar luna plina in Balanta iti activeaza sectorul resurselor si te poate ajuta sa formezi o conexiune cu o persoana influenta sau un artist ce te poate ajuta financiar si creativ.
Venus, planeta iubirii, va intra in zodia Gemeni pe 11 aprilie si te va incuraja sa fii mai flexibila si cu mintea deschisa in relatiile apropiate, in special cele familie. Ai oportunitatea de a vindeca rani mai vechi si de a discuta deschis secrete de familie care in trecut pareau inabordabile.
Eclipsa de soare din Berbec, de pe 20 aprilie, te va determina sa te concentrezi mai mult asupra situatiei tale financiare. Este o perioada buna in care sa cauti modalitati de a castiga mai mult, sa ceri o marire de salariu sau sa lansezi propria ta afacere. Dar este bine sa te asiguri ca faci ceva ce ai planuit de mult timp, pentru ca nu este o idee buna sa initiezi ceva complet nou in perioada in care Mercur este retrograd, de pe 21 aprilie si pana pe 14 mai.

Foto: depositphotos.com