adidas celebreaza creativitatea generatiilor viitoare prin cea mai recenta campanie

1
De Gavrila Alina
7 apr. 2023

adidas Originals tocmai a lansat Club Originals, o noua campanie care celebreaza creativitatea in muzica, arta, stil si nu numai.

Scopul este de a inspira noua generatie de creativi, prin artisti si creatori de continut emergenti. De exemplu, artistul indie-rock Bakar si artista rap Ronisia sunt prezenti in campanie, datorita repozitionarii coordonatelor creativitatii prin autenticitatea si curajul lor.

Comunitatea adidas este adusa alaturi de creatori de continut din Europa printr-o serie de evenimente captivante 

Noua campanie are la baza dorinta adidas de a continua sa incurajeze si sa inspire talentele urmatoarei generatii.

Talentele ce isi vor face aparitia in cadrulClub Originals sunt cat se poate de diferite, dar interesante. Ii vom regasi printre ele pe artistul american Ashnikko, artistul indie-rock Bakar. Dar si cantareata si rapper-ul Ronisia si artistul si dansatorul non-binar Habibitch.

Activarile cele mai asteptate vor fi pop-up-urile

Dar si petrecerile si parteneriatele care vor avea loc la Berlin, Londra, Paris, Madrid si Milano.

In Romania, campania Club Originals va debuta printr-un eveniment menit sa inspire si sa celebreze industria creativa. Va fi creat un spatiu sigur si confortabil, ce isi propune sa faciliteze libertate de exprimare si networking-ul intre invitati. Nu in ultimul rand, atmosfera va fi una plina de energie si culoare, unde accentele de new nostalgia se vor imbina superb cu un spirit autentic.

adidas Originals a jucat dintotdeauna un rol esential in cultura entertainment-ului

De la modul in care Run DMC isi purta perechea de Superstar, pana la influenta modelului Gazelle asupra icon-ul anilor 90, Noel Gallagher. Alaturi de Rivalry, care a ajuns sa fie vedeta atat pe terenurile de baschet, cat si in parcurile de skate. Astazi, adidas celebreaza oamenii care decid sa fie autentici atunci cand vine vorba de alegerile lor, invitandu-i in Club Originals.

Piese selectate din colectia adidas Originals sunt disponibile in magazinele adidas din toata tara.

Despre adidas Originals:

Inspirat de bogata mostenire sportiva a adidas – unul dintre cele mai importante branduri sportive din lume si un designer si dezvoltator global de incaltaminte si imbracaminte sportiva – adidas Originals este un brand de lifestyle fondat in 2001. Avand la baza arhiva adidas, adidas Originals duce mai departe mostenirea brandului prin angajamentul sau fata de inovarea produselor si prin capacitatea sa de a filtra creativitatea si curajul gasite pe terenuri si arene sportive prin prisma culturii tineretului contemporan. Marcat de emblematicul logo Trefoil – care a fost folosit pentru prima data in 1972 – si sustinut de cei care continua sa modeleze si sa defineasca cultura creativa, adidas Originals continua sa inoveze constant oferind haine si incaltaminte ce se integreaza perfect in cultura urbana.