Salma Hayek se mandreste cu ridurile si firele ei albe: Actrita a postat un selfie in care apare complet nemachiata

1
De Georgiana Dorobantu
8 iun. 2023

Salma Hayek a postat pe Instagram un selfie in care apare nemachiata si se declara mandra de ridurile sale si firele albe de par.

La o saptamana dupa lansarea trailerului pentru cel mai recent film al sau, „Black Mirror”, Salma a postat pe reteaua de socializare o fotografie in care apare nemachiata. Ea a scris ca s-a trezit si „numara cate fire de par albe si riduri au mai aparut in aceasta dimineata.”

Actrita in varsta de 56 de ani a fost laudata pentru curajul ei de staruri precum Olivia Wilde si Cindy Crawford.

„Credeam ca daca imbatranesc inseamna ca nu voi mai lucra. Dar lucrez. Credeam ca daca imbatranesti inseamna ca poate nu mai esti indragostit. Sunt indragostita”, a declarat Salma intr-un interviu pentru Glamour pe 8 februarie.

„Nu simt ca mi-am pierdut flexibilitatea sau agilitatea sau chiar puterea… La naiba, sunt inca in forta. Socant. Inca sunt aici. Au incercat sa scape de mine intr-o mie de moduri. Dar sunt in continuare aici”, a mai spus actrita.

Fanii sunt obisnuiti sa o vada pe Salma perfect aranjata, asa cum si-a facut aparitia luna trecuta pe covorul rosu la premiera filmului „Killers Of The Flower Moon” din cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

Starul din „Magic Mike Last Dance” se bazeaza pe o echipa de specialisti pentru a arata impecabil la evenimente. Ea isi arata adesea aprecierea pentru echipa sa – hairstylist-ul Jennifer Yepez, makeup artistul Sofia Schwarzkopf-Tilbury, stilistul Rebecca Corbin-Murray, nail artistul Leonobi Galvez, specialista in masaj terapeutic Camila Perez si cosmeticiana Ivan Pol.

Desi arata perfect la evenimente, actrita nu se teme sa posteze fotografii si selfie-uri in care apare complet nemachiata. Ea a declarat in trecut ca accepta cu bratele deschise procesul de imbatranire.

„Esti frumoasa indiferent cate fire de par albe si riduri ai avea”

Fanii ii lauda adesea curajul de a posta selfie-uri needitate, in care este complet nemachiata.

„Esti o fiinta umana naturala si sincera si asta este extrem de frumos”, i-a scris un admirator pe Instagram.

„Iti multumesc ca ai impartasit asta cu noi! Ne ajuta pe toti sa vedem ca pana si cele mai frumoase si celebre femei din lume imbatranesc”, a adaugat o alta persoana.

„Esti frumoasa indiferent cate fire albe de par si riduri ai avea”, a comentat un alt user.

„Frumusetea naturala nu are varsta”, a scris un alt fan.

Salma Hayek este casatorita din anul 2006 cu omul de afaceri François-Henri Pinault, in varsta de 61 de ani. Ei au impreuna o fiica in varsta de 15 ani pe nume Valentina Paloma Pinault.

Actrita a vorbit in trecut despre mariajul sau cu Pinault, care este CEO al grupului Kering, companie ce detine branduri de lux precum Balenciaga, Bottega Veneta, Gucci, Alexander McQueen si Yves Saint Laurent.

Ea a declarat ca s-a indragostit de Pinault pentru ca este foarte diferit de toti barbatii cu care a avut relatii in trecut.

„Este ca nimeni altul. Este un barbat fascinant si sunt inca fascinata de el. Am cunoscut barbati uimitori, dar nu stiu daca altcineva m-a vazut atat de clar cum ma vede el. Si stiu cine este. Este ceva legat de sufletul lui, nu stiu cum sa explic, dar este pur”, a declarat Salma despre sotul sau intr-un interviu pentru ok.co.uk.

Foto: Instagram/Salma Hayek