Salma Hayek e mandra de varsta ei: „Fac 53 de ani. Si?!“

1
De Maria Constantin
2 sept. 2019

Actrita implineste azi 53 de ani. Ea si-a aniversat ziua de nastere cu o postare pe Instagram in care demonstreaza ca atitudinea conteaza, nu varsta.

De ziua ei, Salma Hayek demonstreaza ca varsta e doar un numar. Nu doar ca arata foarte bine, dar si modul in care gandeste pare ca a pus frana timpului.

Vedeta implineste 53 de ani pe 2 septembrie si a marcat aniversarea postand pe Instagram o imagine care transmite atitudine: intr-un costum de baie albastru din doua piese, care ii lasa la vedere formele generoase, cu parul ud curgandu-i pe umeri si cu ochelarii de soare pe nas, Salma Hayek pare ca spune pe plaja exact ce si-ar dori orice femeie de varsta ei: „Da, maine (luni, n.r.) fac 53 de ani. Si!?”, a notat ea.

Ce face Salma Hayek pentru a arata incredibil la 52 de ani

Atitudinea increzatoare este subliniata si de gesturile sale: mainile infipte in solduri si expresia de entuziasm de pe chipul ei tradeaza incredere in fata trecerii anilor.

Salma Hayek obisnuieste sa posteze pe retelele de socializare imagini in care adopta un look natural. In urma cu doi ani, ea a publicat pe Instagram un selfie in care aparea fara machiaj. „Asta e varianta mea <<O, nu!>>, e ziua de luni. #nomakeup #nofilter”, a scris atunci, amuzata.

Cea mai buna motivatie pentru mentinerea in forma

Desi arata foarte bine, exista, totusi, un aspect neplacut legat de varsta care o deranjeaza pe Salma – slabirea vederii. „Cea mai rea parte a procesului de imbatranire sunt ochii mei. Sunt o persoana foarte vizuala si acum nu pot sa mai citesc fara sa depind de ochelari. Este foarte, foarte trist. Ochii pentru mine sunt mai rai decat menopauza”, a marturisit ea pentru publicatia The Edit.

View this post on Instagram

#mood #nature

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

In 2017, actrita a explicat si cum reuseste sa se mentina in forma: pentru a-si pastra sotul! „Uneori imi spun ca am 50 de ani. De ce mai trebuie sa arat bine? Deja mi-am cucerit barbatul! Dar acum nici nu vreau sa-l pierd”, a glumit vedeta.

Salma Haeyk este casatorita din 2009 cu miliardarul francez Francois-Henri Pinault, cu care are o fata, Valentina Paloma Pinault, in varsta de 11 ani.

Foto: Instagram – @salmahayek