Salma Hayek, afectata grav de Covid: „I-am spus medicului ca vreau sa mor acasa”

1
De Cristina Tudor
21 mai 2021

Salma Hayek a vorbit pentru prima data despre lupta cu COVID-19 prin care a trecut, spunand ca nu a crezut ca va supravietui.

 

Actrita in varsta de 54 de ani a aparut pe coperta revistei Variety si a dat detalii despre viata ei din ultimul an, dezvaluind ca i-a luat mult timp sa se recupereze dupa ce a fost testata pozitiv cu noul coronavirus, chiar la inceputul pandemiei. Ea a mai declarat pentru publicatia americana ca si-a dorit sa tina secret lupta cu boala.

Hayek a spus ca boala a escaladat pana la punctul in care a avut nevoie de masca de oxigen si si-a petrecut aproape sapte saptamani izolata intr-o camera din locuinta sa.

„Medicul meu ma implora sa merg la spital pentru ca starea mea era atat de grava. I-am spus ‘Nu, multumesc. As prefera sa mor acasa’”, a dezvaluit actrita mexicana.

Desi a pastrat tacerea despre starea sa de sanatate, in luna noiembrie a anului trecut a publicat pe Instagram un montaj cu toate ocaziile in care a fost testata pentru COVID, aratand cat este de neplacuta efectuarea testului din nas.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.