Unde sa mergi in vacanta in 2019, in functie de semnul zodiacal

unde sa mergi in vacanta
1
De Alice Moisescu
4 ian. 2019

Credeai ca astrele nu au nimic de spus despre ce iti place sa faci in vacanta si ce nu?

Daca vrei sa mergi la sigur cu urmatoarea ta calatorie, asculta astrologii! Noi am facut-o!

Cele mai potrivite destinatii de vacanta in 2019, in functie de zodie

BERBEC

Nativii nascuti in Berbec sunt  firi active, dornice de adrenalina. O destinatie potrivita lor este Salou, Spania. Aici se pot bucura de o sumedenie de activitati si pot vizita si unul dintre cele mai efervescente parcuri de distractii din Europa, PortAventura.

TAUR

Nativii din Taur prefera relaxarea, astfel ca astrologii le recomanda acestora un sejur pe Coasta Amalfitana, in Italia. Este destinatia perfecta daca ai nevoie sa iti incarci bateriile!

GEMENI

Nativii nascuti in semnul Gemenilor iubesc distractia, dar si sa descopere locuri noi, inedite. Daca iti permite bugetul, astrologii iti recomanda New York-ul pentru experiente de neuitat!

RAC

Comozi, nativii Raci nu prea au chef de aventuri si nici nu au adrenalina in sange. Totusi, nu le displace ideea de relaxare cu un pic de activitate sportiva. Reprezentantiii acestei zodii iubesc litoralul si zonele tropicale. Astrologii le recomanda… Palma de Mallorca!

LEU

Nativii din Leu iubesc locurile scumpe, exclusiviste, opulente. Daca vor o extravaganta, astrologii le recomanda Bali, Indonezia, pentru o experienta de neuitat!

FECIOARA

Fecioarele vor sa imbine utilul cu placutul, astfel ca o destinatie precum Roma sau Atena poate fi ideala pentru ele. Pot vizita orasele, pot degusta bucatele specifice si pot fotografia peisaje mirifice.

BALANTA

Nativii nascuti in Balanta vor romantism, zile petrecute alaturi de persoana iubita, moda, eleganta si mancare buna! Sunt rafinati, pretentiosi. O destinatie ideala pentru acestia poate fi… Parisul!

SCORPION

Nativii din Scorpion vor si munte, vor si mare… vor si viata de noapte, vor si cultura. Nu le-ar strica o vacanta in Los Angeles!

SAGETATOR

Sagetatorii nu se multumesc cu un road trip sau un city break. Vor aventura, vor adrenalina! O destinatie ideala pentru acestia poate fi India sau Thailanda! Se vor simti liberi sa exploreze.

CAPRICORN

Nativii din Capricorn iubesc calatoriile alaturi de prieteni. Pentru ei, ideala ar fi o vacanta la Londra.

VARSATOR

Varsatorii sunt neconventionali. Astrologii le recomanda acestora destinatii precum Amsterdam sau Zurich. Gasesti o multime de lucruri cool de facut in aceste doua orase!

PESTI

Pestii iubesc natura, locurile usor… izolate. Sunt deschisi catre escapadele cu rulota sau cu cortul la munte.

Foto: Instagram – Sincerely Jules