Acestea sunt cele mai frumoase case de vacanta de inchiriat prin Airbnb

1
De Iulia Claudia Dumitru
11 iul. 2019

Ce sa faci in vacanta daca nu sa te relaxezi? Cu aceasta idee in minte, am cautat niste variante interesante, cu conditii de lux, de-a lungul si de-a latul Planetei. Pentru o stare de bine, in vacanta aceasta poti inchiria una dintre aceste case, vile sau apartamente listate prin Airbnb.

Daca vrei sa uiti de stres, de rutina si de job, daca vrei sa ai grija de tine, sa te rasfeti, sa uiti de control si sa descoperi alte lumi, aceste case de vacanta de inchiriat prin Airbnb sunt exact ce ai nevoie! 

Relaxarea, o seara in jacuzzi, o zi la piscina, alaturi de familie, de prieteni sau de partener. Ce poate fi mai frumos decat sa alegi aceste case private, dotate si utilate de lux? Poate vrei sa descoperi Brazilia, sau poate zenul oriental, ori poate urbanul Germaniei sau soarele din Africa de Sud. Lux, calm, relaxare, peisaje idilice si totul perfect pregatit pentru concediul tau. Alege-ti destinatia din aceste case de vacanta de neuitat!

O cabana cu sauna langa Moscova

Daca ajungi in Moscova viziteaza Catedrala Sfantul Vasile, Piata Rosie si vezi privelistile frumoase de pe Dealurile Vrabiei.

Foto: Airbnb

Vila cu vedere la mare in California, Bodega Bay

In Bodega Bay, California, activitatile se leaga de apa – de la pescuit, la surf si yachting. Insa poti merge si la calarie. Orice ai face, mergi sa vezi Capul Bodega, cu stanci si valuri inspumate.

Foto: Airbnb

Casa de familie cu piscina in Brazilia

In zona Campos Do Jordao, unde se afla aceasta casa, poti explora multe sporturi de teren, precum offroad-ul sau bikingul. Parcurile de aventuri si exploratul la pas sunt foarte apreciate de turisti.

Foto: Airbnb

Mini cabana cu sauna in Finlanda

Ce zici de o sedere la o ferma, intr-un satuc findaldez? Cabana aceasta din Fiskars este la o ferma, are sauna si garanteaza o atmosfera calda.

Casa luxoasa ecologica in California

O casa cu piscina incalzita ecologic, cu vibe de ferma scandinava, in mijlocul podgoriilor din California. Cine nu si-ar dori un astfel de sejur?

Casa Zen in Coreea de Sud

O casa nou construita, din piatra, in mijlocul muntilor, intr-o zona rurala din Coreea de Sud: ce poate fi mai frumos pentru relaxare si spiritualitate?

Casa unui arhitect cu camera de yoga in Austin

River tubing, degustat de bere si preparate locale, muzica specifica texanilor, si sigur un BBQ cu iz american: asa iti poti umple timpul in imprejurimile acestei case din Austin. In care te intorci, dupa o zi agitata sa meditezi, in propria camera de yoga.

Vila cu design modern in Cape Town

In zona de dealuri, aproape de un port de pescari si avand Oceanul Indian la vedere, vila moderna din Cape Town este intr-o zona sigura si perfecta pentru o vara relaxata.

Casa printre copaci in Malaysia

Aici este aproape de Kuala Lumpur, aproape de multe cascade pitoresti si in linistea padurii tropicale malaeziene, in ceea ce pare a fi o casuta luxoasa in copac.

Cabana cu jacuzzi in Italia

O cabana cu confort si mobilata chic, intr-o zona rurala de munte din Italia. Ce sa iti doresti mai mult in afara de liniste si mancare buna?

Apartament spatios pentru pasionatii de sport in Cologne

In cel mai mare oras de pe Rin, cu o arhitectura moderna ce imbina si detaliile renascentiste si medievale, nu rata Kolner Dom si nici berea din zona.

Vila cu spa in Sicilia

Baie turceasca si spa intr-o camera cu aspect de grota, pat suspendat, teribil de romantic, si posibilitatea de a servi micul-dejun in camera. Acesta pare un loc bun pentru indragostiti. Cat despre ce ai de vizitiat, in Sicilia sigur vei gasi ceva la fiecare pas. Plus, mancarea si vinul din zona care sunt delicioase!

Apartament atipic cu sauna in Vilnius

Un apartament ultra-modern in Vilnius, cu aspect de loft industrial din Manhattan. Doar ca prevazut si cu jacuzzi si sauna.

Cabana de familie cu sauna in Elvetia

Poti explora vechea piata, poti degusta vinuri sau merge la picnic in livezile saxone, si apoi te intorci in cabana ta super luxury de 5 stele in Elvetia, unde ai jacuzzi si sauna.

Vila de lux cu sala de sport in Australia

Experienta rurala cu alpaca la ferme, degustare de vin, apoi afli secretele parfumierilor din Mornington, Australia. Si seara te retragi in aceasta casa ce imbina detaliile luxury cu cele confortabile.

Foto: Airbnb

Foto: Instagram/Airbnb