Destinatii cu cele mai frumoase apusuri din lume. Fotografii superbe de pe Instagram

1
De Cristina Tudor
20 ian. 2021

Un apus de soare reprezinta unul dintre momentele minunate ale unei zile si de aceea ne-am gandit sa-ti aratam care sunt acele locuri cu cele mai frumoase apusuri de soare din lume.

Indiferent daca lumina se reflecta pe linia de orizont a orasului sau daca observi ca razele soarelui se pierd in ocean, aceste locuri merita sa le vizitezi si numai pentru a te desfata cu poezia apusului de soare ce-ti poate umple sufletul de maretie. Sunt acele locuri unde ies cele mai potrivite fotografii pentru Instagram. Iata care sunt acele locuri cu cele mai frumoase apusuri.

Taj Mahal, India

Oricine probabil isi doreste sa vada cu ochii lui una dintre cele mai mari minuni ale lumii in domeniul arhitecturii, iar aceasta este templul Taj Mahal din statul indian Agra. Ceea ce peste zi pare o aparitie magica, spre seara se transforma intr-o poveste din 1000 si una de nopti, pe masura ce razele soarelui incep sa paleasca in spatele lui.

Razele soarelui la apus invaluie mistic fabuloasa cupola de marmura, scaldand zidurile si minaretele cu culori pale de roz si protocaliu.

Desertul Atacama, Chile

Desertul Atacama din Chile este atat de uscat incat si plantele cele mai rezistente cu greu reusesc sa supravietuiasca aici. Acesta este poate si motivul pentru care filmul Odiseea Spatiala, lansat in 2001, a fost filmat aici, creand foarte autentic scenele ce descriu suprafata arida a lunii. Exista mici comunitati adunate in jurul oazelor cu apa iar acei oameni au parte zilnic de cele mai incredibile apusuri. Iar de cele mai frumoase apusuri s-a auzit in toata lumea si sunt zeci de turisti care doresc excursii ghidate prin desert la final de zi pentru a se bucura de aceste momente spectaculoase.

Matterhorn, Elvetia

Avand o inaltime de 4479 de metri, Matterhorn este icoana Alpilor elvetieni dar si unul dintre locurile in care spectacolul si spectaculosul se intalnesc la final de zi cand soarele straluceste intr-o culoare argintie, divina, in spatele partiilor inzapezite. Una dintre cele mai bune privelisti se arata la coliba Monte Rosa, un loc eco-friendly futurist. Excursia pana aici necesita multa energie, insa merita din plin.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Unsplash.com.