Cum sa faci o impresie buna de la prima intalnire, in functie de semnul lui zodiacal

1
De Alice Moisescu
7 mai 2019

Impresia pe care o faci la o prima intalnire poate avea o influenta masiva asupra felului in care vor decurge lucrurile intre tine si un potential partener.

Toata lumea are emotii la prima intalnire, ambii parteneri dorindu-si sa-l impresioneze pe celalalt. Ei, bine, felul cum decurge o intalnire… tine destul de mult si de chimia dintre cei doi parteneri.

Daca vrei sa stii care sunt atuurile pe care ar trebui sa mizezi pentru a face o impresie de milioane in fata lui, iti spunem ce ar trebui sa ai in vedere.

Cum sa faci o impresie buna de la prima intalnire, in functie de semnul lui zodiacal

15 lucruri pe care trebuie sa le stii despre barbatul Berbec

Berbec

Nativii nascuti in Berbec sunt atrasi de pasiune, de daruire si de indrazneala. Asa ca incearca sa uiti de timiditate in fata acestei zodii.

Invita-l intr-un parc de distractii si il vei cuceri instant! Dornic de adrenalina, iti va admira si tie spiritul aventurier.

Taur

Nativii nascuti in Taur sunt foarte receptivi atunci cand intalnesc oameni calzi, puternic ancorati in realitate si inzestrati cu rabdare si cu blandete.

Incercati sa va cunoasteti mai bine iesind la un restaurant bun sau vizitand un muzeu, un obiectiv istoric…

Gemeni

Nativii nascuti in Gemeni sunt interesati de lucruri in general. Ii vei cuceri purtand conversatii lungi, de calitate, insa important este sa schimbi cu usurinta subiectele. Caci se plictisesc foarte repede.

Puteti opta pentru o intalnire la teatru, la cinema. Alegeti un loc in care sa va simtiti bine si de pe urma caruia sa aveti ce impartasi apoi.

Rac

Nativii nascuti in semnul Racului sunt sensibili, usor vulnerabili, dar si empatici. Incearca sa adopti o atitudine calda, arata-i simpatie si admiratie. Va fi instant cucerit!

O intalnire ideala in doi poate insemna un local cu muzica live, o plimbare de mana pe plaja sau chiar o cina pregatita cu atentie acasa.

6 lucruri pe care trebuie sa le stii despre barbatul Leu

Leu

Nativii nascuti in Leu sunt oameni puternici, siguri pe ei, hotarati. Ii vei cuceri instant daca le vei transmite admiratie, apreciere, daca le vei aplauda succesul.

Inzestrati cu un simt al umorului puternic dezvoltat, Leii se vor destinde in prezenta ta daca vei gusta din acest umor si vei rade copios alaturi de ei.

Puteti alege un club de comedie, de stand up sau o degustare de vinuri pentru o prima intalnire.

Fecioara

Nativii nascuti in semnul Fecioarei sunt firi analitice si au o sumedenie de pasiuni. Cu ei nu te poti plictisi niciodata!

Fie ca veti alege un restaurant bun sau o partida de tenis… distractia va fi garantata! Arata-i spontaneitate.

Balanta

Nativii nascuti in Balanta sunt firi sociabile, deschise si iubesc sa fie in centrul atentiei. Sunt intteresati de orice, astfel ca poti vorbi orice cu ei. Trebuie doar sa le starnesti interesul…

Vei cuceri instant un nativ Balanta spunandu-i lucruri pe care nu le stie deja. Mai mult… ofera-i complimente, arata-i admiratie. Gadila-i orgoliul!

Impreuna puteti alege un restaurant de calitate, acolo unde si conversatiile vor deveni interminabile.

Scorpion

Nativii nascuti in Scorpion sunt firi misterioase. Asculta-l cu atentie si nu pierde detalii atunci cand vorbeste despre sine.

Apreciaza umorul si este extrem de indraznet. Nu se va sfii sa vorbeasca despre sex la prima intalnire. Sau sa te conduca in dormitor!

10 motive sa iubesti un barbat Sagetator

Sagetator

Nativii nascuti in Sagetator sunt la curent cu tot ce se intampla si sunt mereu preocupati de nou, de inedit. Totodata, aventura este importanta pentru ei, asadar, daca planuiesti o activitate interesanta, ii vei cuceri negresit!

Optati pentru un concert in aer liber, pentru o lectie de echitatie sau de ce nu… pentru o zi de distractie intr-un parc acvatic.

Capricorn

Nativii nascuti in Capricorn sunt oameni cu haz, cu care poti avea conversatii dintre cele mai interesante. Stimuleaza-i la nivel intelectual si vor fi cuceriti.

Pentru o intalnire reusita, alegeti sa mergeti impreuna la o plimbare in parc, la cinema sau la teatru.

Varsator

Nativii nascuti in semnul Varsatorului sunt firi sociabile si foarte ancorate in realitate. Ii vei cuceri daca vei fi mereu cu zambetul pe buze si comunicativa, daca il vei stimula la nivel intelectual.

Puteti merge la un muzeu sau la o gala caritabila la o prima intalnire.

Pesti

Nativii nascuti in semnul Pestilor sunt pasionati, sensibili si usor boemi. Nu te feri, asadar, sa le arati si tu partea ta sensibila. Daca esti pasionata de poezie, de pictura, de arta… arata-le acest lucru!

Mergeti impreuna la o expozitie de arta, la un vernisaj sau chiar la… un picnic in natura!

Foto: Shutterstock.com