Fructele miracol care prelungesc viata cu 22 de ani

1
De Cristina Tudor
16 nov. 2019

Fructele miraculoase care contin compusi care intarzie procesul de imbatranire. Extractul este asa puternic incat poate creste durata de viata cu 28%.

Corpul uman are capacitatea uimitoare de a se repara singur. Dar pentru asta, este nevoie de o sanatate de fier. Inaintarea in varsta ne pune piedici in procesul intern de reparare a ADN-ului.

Un organism slabit si nevitaminizat nu poate face fata atacurilor microbiene, nu mai poate combate bolile. Dar daca ar exista un elixir miraculos? Nu numai ca exista, dar este arhicunoscut de mii de ani, apreciat si valorificat de stramosii nostri. Pe langa rezistenta la boli pe care o confera, mai reprezinta si un adevarat aliment miraculos, care iti prelungeste viata.

Un studiu efectuat la Departamentul de Agricultura al SUA demonstreaza ca afinele contin compusi care intarzie procesul de imbatranire. Extractul de afine este atat de puternic incat poate creste durata de viata cu 28%, echivalentul a 22 de ani.

Proprietatile afinelor sunt de super alimente, valorificate de stramosii nostri de mii de ani. Antibacteriene, tonice vasculare, regeneratoare hepatice si hipoglicemiante. Sustin sanatatea inimii si a creierului. Mai mult, afinele au un potential anticancerigen, demonstat de nenumarate studii pana acum.

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Shutterstock.com.