8 filme romantice perfecte pentru Valentine’s Day

1
De Mara Ionescu
14 feb. 2020

Un film bun, urmarit in bratele partenerului, poate sa fie relaxarea perfecta pentru multe cupluri solide. 

Alege din aceasta lista cu filme romantice perfecte pentru Valentine’s Day! Fie ca alegi sa sarbatoresti Valentine’s Day sau ignori cu gratie aceasta zi, nu ai niciun motiv sa nu te rasfeti cu o ciocolata de calitate si sa vizionati impreuna unul dintre cele mai frumoase filme romantice. 

8 filme superbe pentru iubitoarele de carti

Ziua Indragostitilor poate sa fie plina de insemnatate pentru unele cupluri care aleg sa nu o rateze niciodata si sa o transforme intr-un adevarat ritual de rasfat presarat cu romantism din belsug. Daca, insa, nu este si cazul vostru nu inseamna ca romantismul lipseste din relatia voastra, ci pur si simplu nu trebuie sa aveti o zi speciala pentru a va arata sentimentele. In oricare dintre situatii te regasesti iti este bine daca petreci ziua alaturi de omul iubit si nu aveti niciun motiv sa nu va rasfatati din plin. 

Dupa o plimbare lunga, o cina romantica si un film pe masura, noaptea poate sa fie plina de surprize si cu o incarcatura speciala. 

Daca ai vrea sa urmariti un film impreuna, dar nu stii ce anume i-ar fi pe plac si partenerului, iata cateva dintre cele mai bune filme romantice perfecte pentru Valentine’s Day alese de editorii de la Elle:

1. Call me by your name

Avandu-i in rolurile principale pe Timothee Chalamet si Armie Hammer, aceasta productie romantica te incanta cu peisajele mirifice din zona rurala ale Italiei. Legatura puternica dintre personajele principale si incarcatura emotionala a filmului, precum si peisajele senzationale te invita la visare. 

2. When Harry met Sally

Un film mai vechi, din 1989, in care ii poti vedea pe Meg Ryan si Billy Crystal in rolurile principale. Este unul dintre filmele romantice pe care nu trebuie sa le ratezi. 

5 lectii importante despre sex pe care le-am invatat din filme

3. A star is born

A facut multa valva in 2018 cand a fost lansat si este debutul regizoral al lui Bradley Cooper care joaca rolul principal alaturi de Lady Gaga. Bradley Cooper interpreteaza rolul muzicianului Jackson Maine care o intalneste pe tanara aspiranta Ally (Lady Gaga)  de care se indragosteste. 

4. Notting Hill

Este unul dintre acele filme romantice pe care trebuie sa le vezi impreuna cu partenerul. Julia Roberts si Hugh Grant in rolurile principale sunt o combinatie perfecta in aceasta comedie romantica numai buna de vizionat in seara de Valentine’s Day.

5. La La Land

Filmul a dominat nominalizarile la premiile Oscar 2017 si este o poveste de dragoste dintre Emma Stone si Ryan Gosling, care au o chimie extraordinara pe marile ecrane. 

Top 6 cele mai bune filme romantice frantuzesti

6. 500 days of summer

Un film care te emotioneaza la maximum. Avandu-i pe Zoey Deschanel si Joseph Gordon-Levitt in rolurile principale, aceasta productie este una care merita urmarita impreuna cu iubitul intr-o seara speciala. Te trece prin toate emotiile posibile si imposibile!

7. Dirty Dancing

Aceasta drama romantica, in care ii poti vedea pe Patrick Swayze si Jennifer Grey in rolurile principale, este unul dintre acele filme romantice care iti face pielea de gaina. Chimia perfecta dintre cei doi te face sa visezi la o relatie de vis. 

8. The Notebook

Te va face sa plangi in hohote, insa povestea de dragoste dintre Ryan Gosling si Rachel McAdams traita la intensitate maxima ramane in continuare una dintre cele mai frumoase de pe marile ecrane. Continua sa fie considerat drept unul dintre cele mai frumoase filme romantice. 

Foto: PR