Ce iti e greu sa recunosti in perioada aceasta, in functie de zodia ta

1
De Irina Constantin
4 aug. 2020

Zambesti frumos, pastrezi aparentele, dar in interiorul tau se ascund cateva ganduri pe care iti este teama sa le recunosti.

Cu totii avem acele idei foarte bine ascunse in subconstient, care mai ies la suprafata, din cand in cand. Ele ne fac sa ne intrebam daca totul este in regula sau, de fapt, avem mult de lucru cu propria minte.

Trei motive pentru care sa iti constientizezi fricile

Pana acum, 2020 a fost un an caracterizat de schimbare, intorsaturi bruste de situatie si evenimente la care nimeni nu se astepta. In acest context, este normal sa avem temeri si ganduri greu de acceptat, pe care inca nu vrem sa le procesam.

Ce le este greu sa recunoasca zodiilor: 12 ganduri ascunse

Berbec

Desi te-ai straduit sa pari puternica si sa nu lasi de inteles ca ai avea cumva nevoie de ajutor, lucrurile au inceput sa se inrautateasca. Draga Berbec, nu este o rusine sa recunosti ca ti-ar prinde bine sprijinul celor dragi. Acestia vor fi bucurosi sa fie alaturi de tine, daca le dai ocazia.

Taur

In ultima vreme, ai lasat lucrurile sa se indrepte in ce directie doresc ele. Desi te-ai lasat purtata de val, a sosit momentul sa recunosti fara frica: nu esti fericita in situatia actuala si este timpul sa faci o schimbare. Ai curaj si incredere, caci schimbarea de traseu iti va prinde foarte bine!

Mediteaza pentru a scapa de anxietate si panica

Gemeni

Cine ar fi crezut ca tocmai tu nu ai incredere in tine? Este micul tau secret, pe care ti-a fost teama sa il expui pana acum. Totusi, in realitate, te simti putin ingrijorata si iti este frica de un potential esec. Stai fara grija, cu totii trecem prin aceste momente normale!

Rac

Hmm, ce spune rutina ta de self love in perioada aceasta? Sau, mai degraba, de ce nu exista? Draga Rac, stim ca este greu de recunoscut, insa este un adevar necesar: trebuie sa te iubesti mai mult pe tine insati si sa actionezi dintr-un loc plin cu intelegere, blandete si rabdare fata de propria persoana.

Leu

O schimbare de cariera pare ceva foarte complex, insa atunci cand simti nevoia de acest lucru, poate fi cea mai buna actiune pe care o poti face. Asadar, hai sa recunoastem: vrei cu toata fiinta sa incepi ceva nou, iar acest gand te nelinisteste zilnic. Nu mai sta pe ganduri si fa primul pas!

Fecioara

Buna, regina organizarii si a planificarii! Cum merg lucrurile in aceasta perioada incerta? Este in regula, poti recunoaste ca nici macar tu nu stii foarte bine incontro se indreapta lucrurile si ce ai de gand sa faci in viitorul apropiat. Chiar si o Fecioara poate fi coplesita uneori!

Balanta

Desi incerci sa iti pastrezi optimismul si echilibrul caracteristic, starea ta de spirit nu este chiar la cele mai inalte cote. Draga Balanta, nu trebuie sa te ascunzi! Cu totii avem momente in care ne indoim si in care viitorul nu pare sa fie atat de promitator. Vei trece si peste asta!

Scorpion

Esti curajoasa si ai demonstrat acest lucru de foarte multe ori pana acum. Totusi, a sosit un moment in care te simti speriata si iti este extrem de greu sa o recunosti. Respira adanc!

Sagetator

Sagetatorii sunt incercati de ganduri confuze. Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, probabil ca te intrebi timid daca ar fi cazul sa iti reevaluezi prioritatile. Raspunsul este da!

Capricorn

Ai muncit din greu sa ajungi pana aici, insa adevarul ascuns este ca nu te simti foarte mandra de tine. Nu pentru ca nu ai fi facut foarte multe, ci pentru ca simti ca poti mai mult. A recunoaste acest lucru este primul pas!

Nu trai intr-o „carantina” de autocompatimire, ci pune pret pe ce te-a implinit pana acum

Varsator

Fie ca vrei sa recunosti sau nu, trecutul inca te preseaza din umbra. Sunt lucruri pe care inca nu le-ai procesat si care te tin in loc de ceva timp. Hei, nu uita ca traumele sunt un subiect serios, iar vindecarea poate dura mult, in unele cazuri. Ia-ti tot timpul de care ai nevoie!

Pesti

A fi single este minunat, insa trebuie sa recunosti ca ai nevoie de iubire mai mult decat de orice altceva in perioada aceasta instabila. Sufletul tau sensibil cauta dragostea adevarata, chiar daca iti este rusine sa recunosti!

Foto: Unsplash.com.