Actorul Armie Hammer a lucrat pe santier pentru a trece mai usor peste divortul de Elizabeth Chambers

1
De Maria Constantin
4 sept. 2020

Actorul american a dezvaluit ca a avut o slujba neasteptata in timpul pandemiei de COVID-19, ce l-a ajutat sa suporte mai usor divortul.

„Asta e pentru unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Ashton. In ultimele doua luni si ceva am locuit cu Ashton, am muncit pe santier cu Ashton si am facut drumetii cu Ashton in fiecare zi”, a scris actorul in varsta de 34 de ani pe Instagram langa o fotografie cu amicul sau, Ashton Ramsey, facuta in Joshua Tree National Park din California.

„A fost un prieten atat de bun (si sef) si a fost cel mai sustinator prieten de care as fi putut avea nevoie”, a continuat Hammer. „O fi azi ziua mea, dar vreau sa-i spun multumesc lui @ashtonramsey, te iubesc, omule”, a mai scris actorul.

„A fost o calatorie incredibila”

Starul din „Call Me by Your Name” si Chambers, in varsta de 38 de ani, au anuntat intr-o declaratie comuna, pe 10 iulie, ca au decis sa divorteze dupa zece ani de casnicie. Ei au o fiica, Harper, in varsta de cinci ani, si un baiat, Ford, in varsta de trei ani.

„De 13 ani cei mai buni prieteni, suflete pereche, parteneri si apoi parinti. A fost o calatorie incredibila, dar impreuna am decis sa dam pagina si sa punem capat casniciei”, au scris ei.

„Intram intr-un nou capitol, iar copiii nostri si relatia noastra de parinti si prieteni dragi vor ramane prioritatea noastra. Intelegem ca aceasta veste ne aduce in dezbaterea publicului, dar in interesul copiilor si familiei noastre, va cerem sa ne respectati viata privata in aceasta perioada grea”, au adaugat ei.

Divort in carantina

O sursa a declarat in exclusivitate pentru Us Weekly ca Hammer si Elizabeth Chambers au decis sa divorteze in timp ce se aflau in carantina in Insulele Cayman. „Armie a parasit Insulele Cayman in urma cu cateva saptamani. Atunci s-au despartit. Elizabeth inca e acolo cu copiii”, a spus sursa.

5 cupluri de vedete care si-au spus adio in timpul carantinei

Chambers a depus cererea de divort pe 10 iulie, in ziua in care ei au anuntat ca s-au despartit. In documentele inaintate la instanta, obtinute de Us Weekly, ea a mentionat data de 6 iulie ca data a despartirii si a cerut custodie fizica unica si custodie legala comuna asupra copiilor.

Publicatia citata mentioneaza ca Hammer si Chambers au ramas, totusi, in relatii bune. De altfel, vineri, de ziua lui de nastere, Chambers i-a scris pe Instagram Stories mesajul „Esti iubit”.

Foto: Instagram/Armie Hammer