Serumul pe care Heidi Klum il foloseste seara: Rezultatele se vad in fiecare dimineata

1
De Maria Constantin
4 oct. 2021

Top modelul german arata fabulos, iar unul dintre secretele sale este un produs pe care il foloseste inainte de culcare.

Sunt o multime de vedete ale caror nume ne vin in minte cand ne gandim la o piele aproape de perfectiune, iar una dintre acestea este Heidi Klum. Modelul in varsta de 47 de ani arata intotdeauna fabulos si pare ca este imun la imbatranire.

Oricare ar fi rutina sa, este evident ca vedeta face ce trebuie, noteaza Us Weekly. Anul trecut, intrebata ce produse de frumusete recomanda, Klum a dezvaluit pentru Harper’s Bazaar ca inainte de a urca in pat, seara, aplica serumul Midnight Recovery Concentrate, de la Kiehl’s, de care este foarte multumita.

215 lei, kiehls.ro

Elixirul care reface pielea

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Heidi Klum (@heidiklum)

Descris ca un „elixir” care reface pielea in timpul noptii, improspatand-o si dandu-i stralucire, serumul are o formula bogata in uleiuri pretioase si alte ingrediente naturale care inmoaie textura pielii si ii confera stralucire cand suna desteptatorul.

Heidi Klum isi curata tenul cu acest produs surprinzator +inca 5 trucuri care o ajuta sa se mentina tanara

Serumul actioneaza delicat asupra pielii, iar daca aceasta este sensibila, nu o streseaza, scrie Us Weekly. Creat pentru orice tip de consumator, chiar si pentru persoanele care au probleme cu acneea, acest tratament este ideal pentru folosirea pe timpul noptii, pentru a fi corect absorbit si a avea suficient timp sa actioneze.

Usor de aplicat in combinatie cu alte produse

Aplicarea este foarte simpla – doua sau trei picaturi turnate in palma sunt de ajuns. Trebuie doar sa te asiguri ca ai tenul curat, uscat si fara niciun alt produs aplicat inainte de a folosi acest serum. Apoi il intinzi usor pe obraji, frunte si barbie, evitand zonele de sub ochi. Vei obtine maximum de avantaje daca folosesti o rola din jad pentru a masa pielea dupa ce l-ai aplicat.

Acest serum este de ajuns daca nu utilizezi si alte produse. Totusi, daca vrei sa folosesti si o lotiune hidratanta sau o crema de noapte, nu-i nicio problema – aplica mai intai serumul si lasa-l sa actioneze un timp, inainte de folosi alte produse!

Foto: Instagram/@heidiklum