7 planete sunt in retrograd in aceasta perioada si aduc cu ele furtuni intense, vibratii inalte si un nou ciclu evolutiv

1
De Cristina Tudor
17 sept. 2022

Schimbari uriase sunt in drum catre noi toti. Vara s-a incheiat si, odata cu ea, ne-am luat si noi ramas bun de la trecut. Cosmosul are un plan complet diferit pentru noi toti.

Toamna aceasta este plina de actiune si vine cu furtuni intense in Univers, cu vibratii inalte si cu lectii de suflet. Ceea ce traim acum nu vom mai trai niciodata.

In luna septembrie avem 7 planete ce sunt in retrograd.

Degeaba il invinovatim pe Mercur retrograd pentru haosul din viata noastra. In aceasta perioada avem nu una, nici doua, nici trei… ci sapte planete ce se misca inapoi prin Cosmos.

Care sunt planetele care se afla in retrograd si care este sfatul Universului pentru noi?

1. Pluto retrograd

Pluto retrograd inceput pe 29 aprilie si se va incheia pe 8 octombrie.

Sfatul Universului: Este momentul sa ne oprim din fuga noastra in viata si sa observam temele invatate in aceasta perioada. Putem folosi puterea de transformare a acestei planete pentru cresterea personala. Acest retrograd ne impinge sa descoperim secrete interioare ascunse, ganduri ce pot fi vindecate si schimbari puternice ce ne vor ajuta sa ajungem mai usor pe drumul potrivit in viata.

2. Saturn retrograd

Saturn retrograd a inceput pe 2 iunie si se va incheia pe 23 octombrie

Sfatul Universului: este momentul sa acceptam locul in care suntem astfel incat sa putem lucra la viziunea noastra pentru viitor. Saturn retrograd ne ofera ocazia de a ne corecta cursul. Limitarile impuse in aceasta perioada ne pot impiedica temporar progresul, insa acest lucru se intampla in favoarea noastra astfel incat sa ne ajustam singuri planurile si scopul final.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com