De ce se enerveaza fiecare zodie. Iata ce sa nu faci niciodata in prezenta unui Taur

1
De Cristina Tudor
7 mai 2022

Cu totii avem un punct sensibil sau… o limita. La modul general, majoritatea dintre noi uram aceleasi lucruri, dar, ca indivizi aparte, exista doar anumite lucruri care ne deranjeaza cu adevarat.

Afla care sunt acestea!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Daca vrei sa enervezi un Berbec, este destul de usor, deoarece el asteapta orice oportunitate de a se lupta si certa cu tine. Deci, ai putea la fel de bine sa nu te lupti si certi cu el. Da, asa este, daca vrei sa enervezi un Berbec, ignora-l. Nimic nu il deranjeaza mai mult decat atunci cand vrea sa se certe si il indepartezi de parca nu ar exista.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu il lua in serios. Dar, daca vrei sa vezi de la ce ii sare tandara, atunci trateaza cu indiferenta ceva de care ii pasa. Fie ca este ceva ce ii place sa faca, fie ca este un interes pe care il are si care ii e drag inimii lui, daca vrei sa enervezi un Taur, atunci uite-te la realizarile si dorintele lui si cere mai mult. In acelasi timp, anunta-l ca nimic din ceea ce face nu va fi vreodata suficient!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Seteaza un obiectiv si pune-l sa-l atinga. Nimic nu-l paralizeaza mai mult decat ideea de presiune. Daca vrei sa enervezi un Geaman, atunci spune-i ca trebuie sa rezolve ceva. Gemenii sunt oameni grozavi, dar cand vine vorba de ultimatumuri, ar putea sa se simta total pierduti si sa-si piarda controlul.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com