Cele 3 tipuri de personalitate ale Scorpionului in functie de decada nasterii

1
De Cristina Tudor
22 oct. 2022

Cele douasprezece tipuri de personalitate de baza conturate de semnele zodiacale sunt doar atat: de baza. Dar situatia este mult mai complexa, iar personalitatea Scorpionului difera in functie de cele trei decade ale sale.

Evident, nu toata lumea se va incadra perfect intr-una dintre cele douasprezece categorii, dar astrologia este mult mai complexa decat isi dau seama multi oameni.

Semnul Soarelui este doar un punct de plecare. Dar, daca nu simti ca te regasesti in caracterizarea de baza a zodiei tale, poate fi din cauza celor trei decade ale sale.

Fiecare semn zodiacal este impartit in trei decani astrologici alcatuiti din perioade de 10 zile ale lunii zodiacale, fiecare avand un mod special de a exprima calitatile acelui semn.

Fiecare decan poarta calitatile generale ale semnului pe care il descrie, dar arata cum anumite calitati sunt accentuate la unii oameni, in timp ce altii nascuti sub acelasi semn se comporta si raspund foarte diferit.

Nu e nevoie de nicio diagrama complicata pentru a-ti studia decanul, e nevoie doar de data nasterii.
Scorpionul pe decani

Scorpionul este un semn de apa guvernat de Marte si Pluto.

In timp ce traditionalele date ale sezonului Scorpion sunt cuprinse intre 23 octombrie si 21 noiembrie, acele date sunt impartite in trei perioade de 10 zile pentru a forma cele trei tipuri diferite de Scorpion sau decanii Scorpionului, influentati de celelalte doua semne de apa Rac si Pesti.

In general, semnele de apa sunt sensibile, grijulii si emotive. Au tendinta de a trai o viata interioara bogata, dar trebuie sa fie atente pe cine lasa sa patrunda in inima lor, deoarece tind sa fie mai vulnerabile decat celelalte semne.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com