Am lansat colectia de lumanari parfumate din ceara de soia Mind and Body!

lumanari parfumate din ceara de soia
1
De Andreea Raicu
10 apr. 2019

Nou pe shop.andreearaicu.ro! Am lansat colectia de lumanari parfumate din ceara de soia Mind and Body! Sper sa va placa!

Intotdeauna mi-au placut lumanarile.  Am lumanari peste tot, pe birou, acasa, in living, in baie si, bineinteles, in dormitor. Nu exista seara sa ajung acasa si sa nu aprind o lumanare parfumata. A devenit deja un ritual pe care l-am dezvoltat in urma cu multi ani si de care m-am tinut in tot acest timp.

Se spune ca flacara transforma energiile si indeparteaza ce nu iti face bine. Poate ca e asa, dar pe mine ma bucura atmosfera pe care o creeaza, ma relaxeaza incredibil, imi da o stare de bine.

La finalul zilelor lungi si obositoare, o baie in cada, la lumina lumanarilor frumos mirositoare, este un remediu perfect. Dupa o jumatate de ora ma simt ca noua, complet refacuta mental si emotional.

Seara, inainte de culcare, imi place sa imi creez o atmosfera calda in casa, in care sa meditez sau sa fac alte lucruri care ma bucura si cu a caror energie adorm.

Cum alegi o lumanare parfumata de calitate, care nu-ti va da dureri de cap

Nu conteaza ca este iarna sau vara, zi sau noapte, imi place sa aprind lumanari.

Dar desi imi plac atat de mult, nu m-am gandit niciodata sa creez o linie de lumanari parfumate, dar colegele mele, da. Mi-a placut mult ideea, mai ales ca noi lansam numai produse care ne plac, in care credem si pe care le folosim. Si asa s-a nascut colectia de lumanari parfumate din ceara de soia Mind and Body

Dar pentru ca nu am vrut sa cream doar niste lumanari parfumate simple si banale, ca toate celelalte, ci ceva diferit, care sa aduca mai mult decat atat, fiecare lumanare are un mesaj, o invitatie pentru fiecare, ceva care sa te aduca mai aproape de tine si de ceea ce iti doresti. 

IUBIRE

Lumanare din ceara de soia cu parfum de pruna dulce, 89 lei, shop.andreearaicu.ro

FERICIRE

Lumanare din ceara de soia cu parfum de bujori, 89 lei, shop.andreearaicu.ro

RECUNOSTINA

Lumanare din ceara de soia cu parfum de mosc, 89 lei, shop.andreearaicu.ro

VISEAZA

Lumanare din ceara de soia cu parfum de mandarina, lime si busuioc, 89 lei, shop.andreearaicu.ro

LINISTE 

Lumanare din ceara de soia cu parfum de aer proaspat de munte, 89 lei, shop.andreearaicu.ro

Sunt cele cinci lucruri de care avem nevoie in viata noastra pentru a fi mai fericiti, mai buni, mai impliniti, mai echilibrati.

Si pentru ca noi suntem mereu preocupati de mediu si mai ales de sanatatea noastra, am ales sa facem lumanarile din ceara de soia din surse sustenabile, regenerabile si biodegradabile. Ceara din soia nu contine pesticide, erbicide reziduale sau elemente de origine animala, fiind un produs non-toxic, prietenos cu mediul.

Ce ma bucura este faptul ca ard mult mai lent, aproape de doua ori mai lent decat lumanarile normale.

Uleiurile parfumate pe care le folosim sunt special realizate pentru ceara din soia, de aceea aroma lumanarii pe care ai ales-o se va mentine pe toata durata arderii.

Ce efecte au si de ce iubim lumanarile parfumate

Lumanarea noastra va fi livrata intr-un saculet din bumbac organic, pe care il poti folosi apoi dupa cum vrei.

Te invit sa descoperi colectia si aromele si sper sa te bucuri de ea si de tine.

De abia astept sa imi spui cum ti se par.

Foto: Arhiva personala