Descopera-te in 35 de zile. Ziua 3. Invata sa faci lucruri pentru tine.

invata sa faci lucruri pentru tine
1
De Andreea Raicu
20 feb. 2019

Daca nu-ti construiesti tu propria viata si-i lasi pe altii sa o faca pentru tine, s-ar putea sa nu-ti placa rezultatul.

Uneori (de cele mai multe ori) te lasi pe ultimul loc pentru ca vrei sa ii faci fericiti pe ceilalti. Chiar daca nu realizeazi asta pe moment, acest lucru te oboseste si te frustreaza (desi poate nu vrei sa recunosti).

Oamenii de succes, impliniti cu ei insisi si cu viata pe care o duc, cunosc importanta de a avea grija de tine inainte, de a te pune pe tine pe primul loc (macar din cand in cand, daca nu cu regularitate).

Ce te face pe tine valoroasa ca femeie

Daca nu faci asta, in viata ta vor aparea brusc dezechilibre pe care iti va fi greu sa le repari. In plus, ca sa ii poti ajuta pe ceilalti, e important sa ai resurse, e important sa fii la randul tau un om stabil si puternic.

12 lucruri pe care sa le faci pentru tine in 2019

Si cum ajungi in acest punct daca nu-ti asculti nevoile si nu ti le onorezi? 

https://www.youtube.com/watch?v=FjoR7Kb_A8w

Te invit sa iti iei timp si spatiu, sa te gandesti, sa simti si chiar sa scrii raspunsurile care iti vin in minte. Scrisul te ajuta mult sa explorezi parti din tine, din sufletul si din inima ta. Eu, una, am descoperit atat de multe despre mine si viata mea din momentul in care m-am hotarat sa scriu ce simt.

Tu esti frumoasa pentru tine sau pentru altii

Imi doresc sa aflu ce ai descoperit si ce ai facut pentru tine sa fii mai bine.

Astept comentariile tale aici sau pe canalul meu de Youtube. Cu totii avem nevoie de inspiratie si suport. 

Foto: Alex Rosieanu