Descopera-te in 35 de zile. Ziua 9. Stii cata apa bei?

cata apa bei
1
De Andreea Raicu
26 feb. 2019

Apa este miracolul pe care toti il ignoram. Apa face curatenie in corp, te satura, te ajuta sa-ti mentii silueta si imbunatateste toate functiile corpului.

Ori de cate ori ma intreba cineva ce sa faca pentru o piele frumoasa, ii spun sa bea apa, multa apa. Apa e magica atat pentru ce se vede in exterior, cat si pentru interior.

Hidrateaza-te corect – Trucuri care te ajuta sa bei mai multa apa

Toata lumea stie care sunt efectele apei si, cu toate acestea, apa nu se afla pe lista de prioritati. Vrei o piele frumoasa, mai multa energie, sa nu ai dureri de cap, sa slabesti – bei apa.

Imi aduc aminte ca a fost un chin sa invat sa beau apa. Ba nu imi placea gustul ei, ba mi se facea rau daca beam un pahar pe stomacul gol, plus ca nu intelegeam cum sa ies in oras sa ma vad cu prietenii si sa beau apa.

Retentia de apa – O problema ca si rezolvata cu remedii naturiste

Ca sa nu mai zis ca beam apa DOAR atunci cand imi era sete. Ulterior am aflat ca daca ti se face sete, atunci ai ajus sa fii deshidratat.

Un stil de viata sanatos si echilibrat inseamna atentie atat pentru suflet si minte, cat si pentru corp, iar corpul nostru are nevoie de apa ca sa functioneze bine. Astept sa imi spuneti cata apa beti, daca va este greu si cum va simtiti.

Foto: Alex Rosieanu