Noile hanorace Mind and Body Collection si un mesaj nou

Noile Hanorace Mind and Body Collection
1
De Andreea Raicu
5 nov. 2018

In primul rand, vreau sa incep prin a va spune ca ma bucur enorm de feedback-ul vostru pozitiv pentru tricourile din Mind and Body Collection. Intr-o luna (si putin) de la lansarea lor am inteles care sunt mesajele voastre preferate si vom face tot posibilul sa le avem pe stoc, dar viteza cu care unele dintre ele dispar ne-a luat prin surprindere chiar si pe noi.

Intre timp, pentru ca vremea rece se apropia, m-am gandit ca aveti nevoie de ceva cozy, de o imbratisare calda, asa ca am lucrat la noile hanorace Mind and Body Collection, care sunt, asa cum v-am obisnuit deja, din bumbac organic 100%.

Noul model are un croi lejer si doua buzunare in partea din fata, iar cel mai recent mesaj care se alatura colectiei este „Yoga is my superpower”.

Am simtit nevoia unui mesaj care sa aiba legatura cu yoga pentru ca acesta este unul dintre momentele in care eu port mereu hanorac, in drum spre practica, dar si in timpul Savasana, momentul de relaxare.

noile hanorace Mind and Body Collection

 

Noile hanorace Mind and Body Collection nu au fost gandite sa fie purtate doar la sport.

Eu, una, port adesea hanorace in weekend si le asortez cu orice, de la o fusta cu paiete sau din piele si pana la jeansii mei preferati.

Cred ca sunt o piesa actuala in orice garderoba, asa ca mi-am dorit sa gasim un model versatil, neapart din bumbac organic, prietenos cu pielea. Odata ce am ajuns la croiul pe care ni-l doream, am stabilit mesajele si culorile.

noile hanorace Mind and Body Collection

Confortul nu vine doar din piesa de imbracaminte in sine, ci si din mesajul pe care tu il vei vedea de fiecare data in oglinda. Acest mesaj actioneaza ca un remider foarte bun pentru lucrurile pe care vrem sa le facem sau pe care le avem in cap, dar uitam de ele.

De asemenea, mesajele sunt un remider pentru cei din jur si, in acelasi timp, sper ca vor starni zambete si vor aduce o stare generala de bine. Sunt nenumarate feluri in care le poti purta, doar alege-l pe cel care ti se potriveste.

noile hanorace Mind and Body Collection

Sunt tare bucuroasa sa iti spun ca incepand de astazi gasesti noile modele pe shop.andreearaicu.ro si sunt tare curioasa sa aflu care este mesajul si culoarea ta preferata. 🙂

Foto: Arhiva personala, Alexandru Rosieanu