House of Balance Collection – Tu in echilibru cu tine la tine acasa

House of Balance Collection
1
De Andreea Raicu
14 nov. 2018

Acum cateva luni redactia andreearaicu.ro s-a mutat in „casa noua”, iar cu ocazia asta am avut niste birouri de amenajat si decorat. Chiar daca era o perioada foarte aglomerata in viata mea, trebuie sa recunosc ca mi-a facut placere sa ma ocup de aceasta parte. Am cutreierat magazine de design interior, am cumparat de toate, de la canapele, la scaune pana la becuri si suruburi. Nu stiam totul, dar stiam ca imi doresc un spatiu cald si frumos pentru mine si colegele mele, un loc unde sa lucram cu drag si sa ne simtim ca acasa.

Cand spatiul a fost gata, asa cum il visam, mi-am dat seama ca ar mai avea nevoie de niste detalii care sa il faca si mai personal, asa ca am recurs la un citat pe unul dintre peretii mari si la un poster inramat deasupra canapelei.

Pentru ca nu am gasit niciun poster care sa ni se potriveasca, am facut unul special si, in momentul acela, mi-a venit ideea unei linii intregi, care s-a materialiazat abia acum in House of Balance Collection.

Cred in puterea mesajelor inspirationale, in a-ti lua timp sa te gandesti la ce e important, iar cu remidere in jurul tau e mult mai usor sa faci asta.

Acum ceva timp am fost in vizita in casa unor prieteni care aveau multe tablouri, mai mici sau mai mari, cani sau chiar Post-it-uri cu mesaje. Toate au avut un impact asupra mea si am realizat inca o data cat de mult te poate influenta un lucru scris.

House of Balance Collection contine 14 postere cu mesaje diferite gandite sa aduca echilibrul si in casa ta.

Sunt disponibile in doua variante de dimensiuni (40×50 cm si 50×70 cm) si le poti inrama dupa bunul plac. Am gandit mesajele in asa fel incat sa se potriveasca in diverse spatii ale casei: in bucatarie, in dormitor, in living sau chiar pe holul de la intrare.

Bucataria, cel putin la noi in tara, este spatiul in care familia se reuneste, gateste, se bucura, discuta, asa ca un poster Ask me about my recipe of happiness are mesajul perfect. De asemenea, orice „disputa” ar trebui sa se incheie in bucatarie si cu asta, pasta!

Printre mesajele mele preferate se numara si Staying in is the new going out, cel mai probabil pentru ca mie, una, mi-a luat o vreme sa ma bucur de timpul meu, singura, la mine acasa.

In trecut simteam mereu nevoia mereu sa ies, simteam ca pierd ceva, o petrecere, un eveniment, o cina. Imi era greu sa stau cu mine si gandurile mele, asa ca ieseam cat de des puteam.

Acum profit cat mai mult de acest timp singura, in intimitatea caminului, dar in continuare imi doresc sa imi vad prietenii si familia, asa ca solutia de compromis sunt cinele la mine acasa, unde ne bucuram cu totii, unii de ceilalti.

De asemenea, pentru ca timpul nostru, al tuturor, este limitat, iar 24 de ore par prea putine, mai ales atunci cand suntem intr-o relatie, posterul Relationship goals: 8 hours of sleep ma face sa zambesc.

Ne dorim sa petrecem cat mai mult timp cu persoana draga, in dormitor si nu numai. 🙂 Dar pe langa momentele frumoase, trebuie sa nu uitam ca intr-o relatie sanatoasa si echilibrata somnul este la fel de important .:)

Te invit sa descoperi toate cele 14 mesaje din House of Balance Collection pe shop.andreearaicu.ro si sunt foarte curioasa care e cel ce iti place cel mai mult.