Produsele mele preferate de beauty, pe care le cumpar de peste 15 ani

1
De Andreea Raicu
4 oct. 2023

Sunt un beauty addict! Nu chiar inrait, fata de cum eram in urma cu multi ani, dar once an addict, always an addict.

Imi place sa incerc cat mai multe produse de beauty, dar am si cateva care sunt o prezenta constanta in viata mea. Imi plac atat de mult si sunt atat de eficiente incat revin la ele iar si iar. Nu imi lipsesc niciodata! Asa ca am decis sa fac o lista cu produsele pe care le folosesc de peste 15 ani. Iata care sunt:

Fond de ten Estée Lauder Double Wear

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place, pret 189 lei; notino.ro

Cred ca l-am testat prima data cand lucram la ProTV. Se deschisese magazinul Estee Lauder in Romania si am fost invitata sa testez produsele. A fost dragoste la prima vedere si de atunci e mereu in trusa mea de machiaj! Este foarte cremos, are o acoperire foarte mare fara sa incarce tenul, rezista toata ziua si tocmai asta il face perfect, mai ales in zilele lungi de filmare.

Estée Lauder Advanced Night Repair

Estée Lauder Advanced Night Repair 30 ml, pret 485 lei; sephora.ro

Si pe el l-am cunoscut tot in acea perioada. Pentru mine este de departe unul dintre cele mai bune serumuri pe care le-am folosit.
Optimizeaza procesul natural de reparare a pielii in timpul somnului, astfel ca pana dimineata tenul este luminos si intens hidratat, iar aspectul liniilor fine si ridurilor este diminuat. Imi place ca are o textura non-grasa si in timp micsoreaza porii. Practic amplifica abilitatea naturala a pielii de auto-reparare, ceea ce mi se pare minunat!

Rujurile MAC Matte

Ruj MAC Matte nuanta Lady Danger, pret 99 de lei, redus de la 135 de lei; douglas.ro

Cred ca MAC este primul brand de produse de machiaj profesionale pe care l-am testat. Adevarul este ca in urma cu peste 20 de ani nu erau atat de multe branduri, iar MAC era unul dintre cele mai populare si complexe. Eram indragostita de foarte multe produse, pe care le-am mai inlocuit, dar daca arunci o privire la mine in beauty case vei gasi mereu un ruj mat de la MAC. Pe langa varietatea de culori pe care o ador, imi place ca are o textura mata fara sa usuce buzele, rezista foarte mult si arata genial! Nuanta mea preferata in prezent este Lady Danger. Mult timp am folosit nuanta Heroine, un ton intens de violet.

La Mer The Moisturizing Cream and Soft Cream

La Mer The Moisturizing Cream 30ml, pret 960 lei; sephora.ro

Stiu ca este un brand care starneste multe comentarii, dar eu una am doua produse favorite de la ei. Crema aceasta, cu o textura mai onctuoasa si grasa, pe care o folosesc iarna, si variana Soft Cream, care are o textura mai lejera si o aplic mai mult vara. Am senzatia ca sunt cremele care imi hranesc pielea cel mai bine. Nu le folosesc in mod constant, dar ma bucur sa ma reintorc la ele de fiecare data.

Erborian CC Cream

Erborian CC Crème Centella Asiatica 45ml, pret 180 lei

Am descoperit acest CC Cream in urma cu multi ani, cand inca nu se gasea in Romania, asa ca „alergam” dupa el peste tot prin lume. Are pigmenti de corectare care chiar camufleaza si uniformizeaza pielea, iar in acelasi timp ii ofera luminozitate. Are SPF 25, ceea ce il face produsul perfect de zi. Este disponibil si in varianta travel size, astfel ca e usor de purtat in geanta si aplicat ori de cate ori simti nevoia.

Oud Ispahan Dior

Dior Oud Ispahan 125 ml, pret 265 euro; dior.com

L-am simtit in urma cu 15 ani, la Alexandru Abagiu, si am fost fermecata! Surprinzator pentru mine, avand in vedere ca sunt foarte constanta cand vine vorba de parfumuri. Cred ca de-a lungul vietii am purtat doar cateva. Imi place sa ma identific cu parfumul meu. Si recunosc ca-mi place cand oamenii ma recunosc dupa parfum 🙂
De atunci suntem nedespartiti. Am mai testat alte variante, dar inca nu m-a cucerit altul.

SkinCeuticals C E Ferulic

SkinCeuticals C E Ferulic, pret 932,25 lei; lookfantastic.ro

Am descoperit SkinCeuticals C E Ferulic in cautarile mele disperate de a scapa de petele pigmentare pe care le-am capatat in urma expunerii excesive la soare. Atunci cand l-am gasit eu, nu erau pe piata prea multe produse cu vitamina C si cu o concentratie atat de mare. M-a ajutat foarte mult sa estompez petele si sa am un ten uniform si luminos. In prezent nu pot sa-mi imaginez rutina de ingrijire a pielii fara vitamina C!

Voi reveni curand si cu o lista de produse pe care le-am descoperit recent, in ultimii ani.

Cu drag,
Andreea