Raspunde-mi la cateva intrebari scurte si poti castiga tricoul din imagine!

1
De Andreea Raicu
10 iul. 2019

Pentru ca imi doresc sa creez produse si continut perfect mulate pe nevoile voastre, m-am gandit ca cel mai sanatos este sa va intreb direct care sunt preferintele si dorintele voastre.

Am creat acest chestionar simplu de completat pentru ca vreau tare mult sa fim pe aceeasi lungime de unda si vreau sa stiu intotdeauna ce va doriti de la mine si de produsele pe care le creez si lansez cu mare drag pentru voi.

Voi sunteti motorul activitatii mele zilnice, la voi ma gandesc de fiecare data cand imi vine o idee noua de produs sau de text si intotdeauna am grija ca tot ce fac si spun sa va ajute si sa va imbunatateasca macar intr-o mica masura viata de zi cu zi.

Poate sa va simtiti mai bine in pielea voastra, sa faceti alegeri mai sanatoase sau pur si simplu sa traiti un pic mai impacati cu voi si cu lumea care va inconjoara.

Raspunde la intrebari si ajuta-ma sa te cunosc mai bine!

Si pentru ca in general nu-mi place sa „ghicesc” sau sa „presupun”, m-am gandit sa merg direct la sursa si sa va intreb direct ce inseamna pentru voi universul pe care l-am creat pe andreearaicu.ro si ce alte produse v-ati dori sa regasiti pe shop.andreearaicu.ro.

Nu exista raspuns gresit la intrebarile pe care vi le-am pregatit, asa ca va rog sa raspundeti cu inima si sa nu ezitati sa-mi dati toate detaliile si informatiile pe care simtiti sa mi le transmiteti.

Si pentru ca niciun efort nu trebuie sa treaca nerasplatit, raspunzand la intrebari puteti castiga tricoul „I can do anything, but not everything” din colectia Mind and Body. Voi alege castigatorul cu ajutorul platformei random.org. Nu uitati sa completati adresa de mail, ca sa va pot contacta in cazul in care ati castigat tricoul.

Abia astept sa aflu mai multe despre voi si sa am o imagine si mai clara a ceea ce va doriti de la mine si de la echipa mea.

Foto: Alexandru Rosieanu